Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ironia supremă a galeriei rapidiste după ce FCSB a pierdut titlul! Sute de obiecte au apărut în peluză pe Arena Naţională: "Sunteţi tari, sunteţi beton..."

FOTO | Ironia supremă a galeriei rapidiste după ce FCSB a pierdut titlul! Sute de obiecte au apărut în peluză pe Arena Naţională: "Sunteţi tari, sunteţi beton..."galerie foto

Rapid

Comentarii

FCSB şi Rapid s-au întâlnit în ultima etapă a play-off-ului Superligii, pe Arena Naţională, iar partida a fost momentul potrivit al giuleştenilor, pentru a-şi ironiza rivalii, care tocmai au pierdut titlul.

Ce au adus suporterii Rapidului pe Arena Naţională pentru a ironiza încă un titlu ratat de FCSB

FCSB - Rapid a rămas doar un meci al orogoliilor, după ce ambele echipe au rămas fixate pe locul secund, respectiv al cincilea în play-off. 

În weekend-ul trecut, FCSB a pierdut titlul la Ovidiu, în faţa Farului, după ce aşteptările au fost uriaşe pentru bucureşteni, mai ales după ce au condus cu 2-0. Dacă ar fi remizat la malul mării, "finala" campionatului putea fi FCSB - Rapid, sâmbătă, meci în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Eşecul echipei finanţate de Gigi Becali a fost savurat de rapidişti. Suporterii care au venit în peluza Arenei Naţionale n-au ratat momentul şi au reprodus sute de exemplare de carton ale noului trofeu al Superligii. 

De asemenea, momentul a fost însoţit de mesaje ironice la adresa FCSB. 

"Sunteţi tari, sunteţi beton / Campionii de carton!" sau "V-am adus cărat în braţe / Titlul vostru 27", au fost mesajele puse pe bannere de suporterii rapidişti. 

Duelul tribunelor a continuat şi pe durata partidei. Dinspre peluza vişinie s-a strigat ironic "campionii, campionii", în timp ce fanii FCSB au răspuns cu scandări rasiste. 

De altfel, FCSB - Rapid a fost întrerupt mai multe minute, în prima repriză, din cauza torţelor aruncate pe gazon şi din cauza scandărilor rasiste venite dinspre peluza gazdelor. 

Galerie foto cu momentele în care galerie rapidistă a ironizat FCSB

 Galerie foto

Afla mai multe despre: galerie rapidironie galerie rapid fcsbfcsb rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare