Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii speră degeaba? Şase fotbalişti nu fac deplasarea pentru CFR Cluj - Farul. Gică Hagi: "Dacă nu ştiaţi, el are o fractură de stres"

Oltenii speră degeaba? Şase fotbalişti nu fac deplasarea pentru CFR Cluj - Farul. Gică Hagi: "Dacă nu ştiaţi, el are o fractură de stres"

Farul Constanța

Comentarii

Suspans există în ultima etapă a play-off-ului Superligii, în meciurile programate duminică. Înainte de CFR Cluj - Farul Constanţa, Gică Hagi a anunţat lista indisponibililor.

Veste rea pentru Universitatea Craiova! Mai mulţi fotbalişti de la Farul nu vor juca în meciul cu CFR Cluj

  • În ultima etapă a play-off-ului, Farul Constanţa se deplasează în Cluj pentru meciul cu CFR, duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 
  • De la aceeaşi oră, Universitatea Craiova joacă acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în direct pe Orange Sport 2 şi Orangesport.ro. 

Una dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova va juca în barajul cu U Craiova 1948, pentru preliminariile Conference League, iar scopul e clasarea pe locul al treilea al play-off-ului, cel care asigură prezenţa. 

În acest moment, CFR Cluj e pe trei, cu 42 de puncte, iar Universitatea Craiova o urmează cu 40 de puncte. Ardelenii au nevoie de un rezultat similar sau mai bun decât cel al oltenilor în ultima etapă, în timp ce la egalitate de puncte Universitatea Craiova termină pe locul al treilea, întrucât CFR Cluj a beneficiat de rotunjire în play-off. 

Cum Universitatea Craiova depinde de rezultatul din Gruia, oficiali şi fotbalişti ai oltenilor au spus că nu cred că Farul Constanţa, deja campioană, va reuşi să ia minimum un punct. 

De altfel, Gică Hagi a anunţat pe ce jucători nu se va putea baza în meciul cu CFR Cluj. 

"Ultimul meci îl jucăm în deplasare, una grea la fosta campioană a României, cu un antrenor câştigător, cu experienţă, o echipă care va pune presiune. Încercăm să ne impunem, ritmul şi intensitatea jocului să le dăm noi. Încercăm să luăm cele trei puncte, să câştigăm, pentru că victoria aduce fericire. 

Legat de lot, sunt cei trei, Mihai Popescu, Gustavo şi Denis (n.r. - Alibec), care nu au cum să joace. După meciul cu FCSB, Borza nu e 100%, nu face deplasarea cu noi. 

Kiki, dacă nu ştiaţi, vă zic acum. El a jucat în ultima lună cu o problemă importantă la tibie, l-am lăsat să se ducă în Franţa. Are o fractură de stres (n.r. - fisuri mici într-un os cauzate de forţa repetitivă, adesea din cauza suprasolicitarii) sau nu ştiu cum a spus doctorul. A jucat cu problema, a luat pastile şi l-am lăsat să se ducă, s-ar putea să se opereze. Îi mulţumim că a jucat cu problemele avute. Nicolas Popescu are o problemă musculară şi nu va fi nici el. 

Ceilalţi mergem, cu gândul de a ne lupta şi a încerca să luăm cele trei puncte", a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Farul Constanţa, FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe au deja asigurat locul pentru preliminariile europene. 

Afla mai multe despre: cfr cluj farul constantauniversitatea craiova sepsigica hagi 

viewscnt
Articole similare