Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aur şi argint pentru România la Campionatul European de canotaj! Echipajul de patru rame feminin a reuşit o mare performanţă

Aur şi argint pentru România la Campionatul European de canotaj! Echipajul de patru rame feminin a reuşit o mare performanţă

Alte sporturi

Comentarii

Echipajul de patru rame feminin (W4-) a câştigat, sâmbătă, medalia de aur la Campionatul European de la Bled (Slovenia).

Medalie de aur obţinută de România la Campionatul European de canotaj

Echipajul de patru rame feminin (W4-) este compus din Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş.

La dublu rame masculin (M2-), Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan au concurat azi în Semifinala A/B1. Sportivii noştri s-au clasat pe locul 2 şi s-au calificat în Finala A de mâine.

În Semifinala A/B2 a probei de dublu vâsle masculin (M2x), echipajul compus din Florin Arteni şi Ciprian Tudosă a încheiat cursa pe locul 4 şi va concura în Finala B.

Echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Ioana-Mădălina Moroşan, Andrada-Maria Moroşanu, Cristina Druga şi Patricia Cireş s-au clasat pe locul 1 în Finala B de azi şi ocupă astfel poziţia 7 în clasamentul general!


UPDATE | Echipajul de 8+1 masculin al României a câştigat, sâmbătă, medalia de argint la Campionatul European de la Bled (Slovenia).

Mihăiţă Ţigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, Florin Lehaci şi Adrian Munteanu au încheiat proba în cinci minute, 28 de secunde şi 14 sutimi.

Pe prima treaptă a podiumului a urcat un echipaj din Marea Britanie, cu timpul 05:28.09.

Bronzul a revenit Ţărilor de Jos (05:28.61).

Tot sâmbătă, echipajul României de patru rame feminin (W4-) a câştigat medalia de aur.

Afla mai multe despre: canotaj 

viewscnt
Articole similare