Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coman, transferul carierei! A fost dezvăluită oferta din Bundesliga primită de FCSB, imediat după ratarea titlului: ”Am prieteni acolo”

Coman, transferul carierei! A fost dezvăluită oferta din Bundesliga primită de FCSB, imediat după ratarea titlului: ”Am prieteni acolo”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) este pe picior de plecare de la FCSB, iar prima ofertă importantă primită de fotbalist după ratarea titlului a venit din Bundesliga. Mihai Stoichiţă (69 de ani), directorul tehnic al FRF, a fost cel care a dezvăluit propunerea.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Florinel Coman a dezvăluit că, indiferent dacă va câştiga titlul în acest sezon sau nu, va pleca de la FCSB în vară.

Cariera lui ”Mbappe de România” stagnase în ultimele două sezoane, înainte de acesta, iar, la un moment, se ajunsese să se vorbească despre o posibilă plecare la Chindia a jucătorului.

Însă, în a doua parte a sezonului, Florinel Coman a arătat o faţă pe care nu o mai arătase până acum şi a ”cărat-o” pe vicecampioană până la un pas de câştigarea titlului.

”Ştiu că are ofertă din Bundesliga”

În cele din urmă, obiectivul a fost ratat, dar prestaţiile de excepţie ale ”şeptarului” roş-albastru nu au trecut neobservate, iar despărţirea sa de FCSB este iminentă.

Pentru a îi putea facilita plecarea, Gigi Becali a dezvăluit că i-a prelungit contractul lui Florinel Coman şi i-a scăzut clauza de reziliere, la doar cinci milioane de euro.

În aceste condiţii, orice echipă dintr-un campionat din top 5 şi-l poate permite, iar prima ofertă importantă pentru ”Mbappe de România” a venit din Bundesliga.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Florinel Coman ar putea fi aproape de transferul carierei, în campionatul Germaniei, deşi nu a divulgat şi numele echipei la care ar urma să ajungă.

Poate fi transferul carierei pentru Coman

Eu ştiu că are ofertă din Bundesliga, da. Eu aşa ştiu. Mai am prieteni şi în Germania şi peste tot. Ştiu că are ofertă din Bundesliga, nu ştiu echipa”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.

În ultima perioadă, s-a zvonit că Sporting Lisabona ar fi echipa cea mai interesată de semnătura lui Florinel Coman, după ce îl mai dorise pe acesta şi înainte de ”picajul” său.

Deşi destinaţia sa nu este încă stabilită, există şanse minime ca ”Mbappe de România” să mai continue în Superligă, mai ales în urma prestaţiilor din a doua parte a sezonului.

  • 194 de apariţii, 44 de goluri şi 51 de pase decisive a însumar Coman la FCSB
  • Un singur trofeu a reuşit să ridice în tricoul roş-albastru, Cupa României, în 2020

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare