Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nu Cristea, ci un alt jucător de la FCSB s-a înţeles ”în proporţie de 99%” cu Rapid! Când ar urma să semneze contractul

BREAKING | Nu Cristea, ci un alt jucător de la FCSB s-a înţeles ”în proporţie de 99%” cu Rapid! Când ar urma să semneze contractul

Rapid

Comentarii

Rapid ar fi extrem de aproape de a transfera un fotbalist de la marea rivală, FCSB. Negocierile cu Iulian Cristea (28 de ani) încă sunt în derulare, iar acesta i s-ar putea alătura lui Răzvan Oaidă (25 de ani) în Giuleşti.

Rapid este la un pas de a produce cel mai mare şoc pe piaţa transferurilor din fotbalul românesc din ultimul secol. Giuleştenii sunt foarte aproape de a aduce doi jucători ai FCSB la club.

Despre primul, Iulian Cristea, s-a vorbit deja insistent, iar chiar Adi Mutu a confirmat că fundaşul central este de interes pentru echipa sa şi că discuţii sunt purtate cu reprezentaţii acestuia.

Nu Cristea, ci un alt jucător al FCSB s-a înţeles ”în proporţie de 99%” cu Rapid

Pe lângă stopper, echipa pregătită de ”Briliant” doreşte să aducă un alt ”rebut” al marii rivale, pe Răzvan Oaidă, fotbalist care nu a mai jucat din februarie şi a prins doar 52 de minute în 2023.

Potrivit Gsp, ”Răzvan Oaidă s-a înţeles în proporţie de 99%” cu cei de la Rapid, iar luni, 29 mai, ar urma să semneze un contract valabil pe doi ani, până în 2025, cu giuleştenii.

Mijlocaşul central se afla pe lista neagră a lui Gigi Becali de o bună perioadă de timp, iar miercuri ar fi semnat rezilierea contractului cu FCSB, după patru ani petrecuţi la Bucureşti.

Patronul vicecampioanei plătise 700.000 de euro pentru a îl transfera pe Oaidă de la Botoşani, dar a decis că nu îşi mai poate recupera vreun ban de pe urma jucătorului de 25 de ani.

Oaidă, o dezamăgire la FCSB

Şi fosta sa echipă ar fi fost interesată de transfer, dar varianta Rapid este semnificativ mai atractivă decât cea din Moldova, din aproape toate punctele de vedere.

Ironic, în prima parte a acestui sezon, Dumitru Dragomir declara că Răzvan Oaidă este un jucător mult mai valoros decât Malcom Edjouma şi că ar trebui să îi ia locul francezului în primul 11.

Am dat bani pe Oaidă. Am chemat impresarul şi i-am zis «Uite, îi dau drumul. Găseşte-i echipă. Cu mine negociai, acum să vedem ce poţi». Vreau să văd ce pot să mai salvez.

Îl dau înapoi pe Oaidă, gratis. Parcă după accidentare a uitat fotbalul”, spunea Gigi Becali, încă din iulia 2022.

Afla mai multe despre: răzvan oaidă 

viewscnt
Articole similare