Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul ultimilor ani! Transferul pe axa FCSB - Rapid are şanse mari de a se realiza: ”Avem deja discuţii”

Şocul ultimilor ani! Transferul pe axa FCSB - Rapid are şanse mari de a se realiza: ”Avem deja discuţii”

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii daţi afară de Gigi Becali după ce FCSB a ratat al optulea titlu la rând şi-ar putea lua revanşa. Victor Angelescu a confirmat că Rapid ar fi interesată de transferul lui Iulian Cristea (28 de ani), mai ales că fundaşul este disponibil liber de contract.

Transferat de FCSB în urmă cu patru ani şi jumătate, de la Gaz Metan Mediaş, pentru doar 150.000 de euro, Iulian Cristea a fost unul dintre cei mai constanţi fundaşi ai vicecampioanei în ultimele sezoane, ca dovadă că a rezistat atât la Bucureşti.

Deşi nu este cel mai înalt stopper, fotbalistul cu patru meciuri în tricoul echipei naţionale este unul dintre cei mai valoroşi fundaşi centrali din campionatul nostru.

”Dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător foarte valoros”

În aceest context, a fost un şoc uriaş pentru fani când Gigi Becali a anunţat că îl învinuieşte pe Cristea pentru ratarea titlului şi că îl va da afară, însă jucătorul de 28 de ani ar putea avea acum şansa de a se răzbuna.

În alte vremuri, existau mulţi jucători care au evoluat atât în tricoul roş-albastru, cât şi în cel alb-vişiniu, însă, în ultimii ani, rivalitatea şi ura dintre cele două echipe a devenit din ce în ce mai mare.

Niciun jucător nu a mai făcut pasul de la FCSB la Rapid sau invers de ani buni, dar Iulian Cristea ar putea să facă acest lucru acum, a confirmat patronul clubului giuleştean, Victor Angelescu.

Şocul ultimilor ani

Deja se zvonea că jucătorul i-ar fi transmis preşedintelui Daniel Niculae că ar fi interesat de transfer, dacă nu pleacă în străinătate, iar Angelescu a confirmat că Rapid ar nu are spune nu mutării.

Este greu să iei jucători români fără sume de transfer. Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor. În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător foarte valoros, a jucat la echipa naţională. 

Este un jucător bun, important, noi ne axăm pe acest tip de jucători. Normal că, pe majoritatea nu poţi să îi iei decât cu bani”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.

  • 133 de meciuri, nouă goluri şi patru pase decisive a însumat Iulian Cristea în tricoul FCSB
  • Un singur trofeu a câştigat acesta la Bucureşti, Cupa României, în 2020

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare