Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan a anunţat o ”nouă victorie împotriva FCSB”! Lovitura pe care i-ar fi dat-o vicecampioanei: ”Furt de identitate! Mulţumesc adevăraţilor stelişti”

Talpan a anunţat o ”nouă victorie împotriva FCSB”! Lovitura pe care i-ar fi dat-o vicecampioanei: ”Furt de identitate! Mulţumesc adevăraţilor stelişti”

FCSB

Comentarii

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a anunţat ”o nouă victorie în instanţă împotriva FCSB”. Totul ar avea de a face cu o contestaţie depusă de FCSB, numită de angajatul clubului Armatei ”a nu ştiu câta încercare” a echipei lui Becali de ”furt de identitate”.

Deşi războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nu se dispută pe teren, întrucât ”militarii” nu au drept de promovare, acesta încă este în plină derulare în sălile de judecată.

Procesul pentru palmares dintre cele două de abia a fost trimis la rejudecare, iar multe alte speţe mai apar, ca ”înţepături” ale celor două părţi.

Joi, Florin Talpan a anunţat că ar fi reuşit ”o nouă victorie în instanţă împotriva FCSB”. Avocatul vicecampioanei ar fi depus o contestaţie în privinţa mărcilor folosite de CSA, prin care ar fi încercat să anuleze folosirea acestora.

Juristul Stelei a anunţat, alături de un document din instanţă, care îi confirmă spusele, că ÎCCJ a respins contestaţia ”tardiv formulată” a celor de la FCSB şi că dosarul se încheie.

”Am înregistrat o nouă victorie în instanţă împotriva FCSB”

Talpan a acuzat-o pe vicecampioană de ”încercare de furt de identitate” şi le-a transmis mulţumiri ”adevăraţilor stelişti”, care îl ”susţin şi au încredere” în el.

Ieri am înregistrat o nouă victorie în instanţă împotriva FCSB! Avocatul FCSB a încercat să anuleze toate mărcile folosite de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

A fost un proces dificil, a nu ştiu câta încercare a FCSB de furt de identitate! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ieri contestaţia în anulare formulată de FCSB!

Mulţumesc adevăraţilor stelişti care mă susţin şi au incredere in mine!”, se arată în mesajul postat de Florin Talpan, pe contul personal de Facebook.

Talpan, dornic de ”performanţă”

În ultima perioadă, numele lui Florin Talpan a tot apărut în spaţiul public, acesta devenind din ce în ce mai prezent în mediul online, atât pe reţelele de socializare, cât şi la diverse emisiuni.

Juristul de la CSA a fost pus într-o lumină extrem de proastă recent, chiar de un alt angajat al Stelei, antrenorul Daniel Opriţa, care susţine că Talpan i-a cerut demisia, deoarece echipa nu a câştigat Liga 2.

Deşi nu are pic de pregătire din punct de vedere sportiv, Florin Talpan visează să ajungă comandatul CSA Steaua.

Afla mai multe despre: florin talpanfcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare