Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru i-a luat apărarea unuia dintre cei mai dezamăgitori nou-veniţi de la Rapid: ”Nu mi se pare că a fost o greşeală să îl aduci” | EXCLUSIV

Panduru i-a luat apărarea unuia dintre cei mai dezamăgitori nou-veniţi de la Rapid: ”Nu mi se pare că a fost o greşeală să îl aduci” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, după înfrângerea Rapidului cu Unversitatea Craiova, Basarab Panduru i-a luat apărarea lui Valentin Costache (24 de ani), în contextul în care moderatorul Silviu Tudor Samuilă sugerase că fotbalistul transferat în vară ar fi trebuit să dea un randament mai bun.

Unul dintre primele transferuri din era Dan Şucu la Rapid, Vali Costache a fost adus în Giuleşti la cererea lui Adi Mutu, după ce ”Briliantul” mai lucrase cu acesta la Dinamo şi la naţionala U21.

Aşteptările erau destul de mari din partea fotbalistului care a strâns multe minute la CFR Cluj, în perioada în care era ”favoritul” lui Dan Petrescu pentru poziţia U21 din primul 11, dar a avut parte de o primă stagiune de coşmar la Bucureşti.

”I-ai adus să se bată între ei”

Deşi a strâns 25 de meciuri, fotbalistul, care a evoluat doar în atac, atât în centru, cât şi pe flancuri, nu a reuşit să marchze nici măcar o dată şi să livreze doar patru pase decisive.

În direct la Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă a sugerat că aducerea lui Costache la Rapid a fost o greşeală, dar Panduru i-a luat apărarea acestuia, chiar dacă a recunoscut că jucătorul nu a avut evoluţii prea strălucite.

Fostul internaţional român a afirmat că jucătorul de 24 de ani a fost adus cu statutul de rezervă, neavând calitatea necesară pentru a se impune în primul 11, în condiţiile în care competiţia pe post este şi acerbă.

Panduru i-a luat apărarea lui Costache

 

Samuilă: A ajuns să joace Pănoiu?

Panduru: Pănoiu are un an bun, după părerea mea.

Samuilă: Da, dar de ce Pănoiu şi nu Costache? De ce l-ai mai adus pe Costache?

Panduru: Pentru că părea că este o achiziţie bună.

Samuilă: Asta zic, tot ce ai adus tu, achiziţii, procentul de reuşită e foarte jos.

Motroc: Între ceea ce era aşteptat şi ce au arătat jucătorii, e o diferenţă mare. Şi atunci când le-a dat şansa să joace Adi, nu au demonstrat.

Panduru: Nu mi se pare că a fost o greşeală aducerea lui Costache.

Motroc: Nu, nu, nu a fost.

Samuilă: Păi, ce a produs Costache?

Panduru: Nu produce, dar stai puţin, că nu înseamnă că ce jucători aduci trebuie să şi producă.

Samuilă: Dar din 10-12, câţi au adus, să producă doar doi, mie mi se pare execrabil ca procent. Nu te supăra pe mine.

Panduru: Nu ştiu, nu ştiu... i-ai adus să fie rezerve, ai adus rezerve pentru titulari, ai adus să ai o bancă bună, nu ştiu dacă ai adus titulari. L-ai adus pe Ştefan titular, l-ai adus pe Iacob titular, i-ai adus pe ăia titulari? Nu i-ai adus titulari, i-ai adus să se bată între ei, pe Măţan, pe Costache, pe Pănoiu, pe toată lumea, să se bată între ei. E normal că doar unul din trei, dacă ai trei acolo, pe partea stângă, să poartă să facă treabă.

Afla mai multe despre: valentin costacherapid 

viewscnt
Articole similare