Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a confirmat că Rapid e interesată de doi fotbalişti din play-off! Cine sunt aceştia şi ce spune de transferurile lor: ”Ne permitem jucători”

Mutu a confirmat că Rapid e interesată de doi fotbalişti din play-off! Cine sunt aceştia şi ce spune de transferurile lor: ”Ne permitem jucători”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea derby-ului cu FCSB, şi a confirmat interesul Rapidului pentru un fotbalist dat afară de Gigi Becali şi un jucător al Farului Constanţa, proaspăt devenit campion al României.

Rapid va încheia acest sezon pe locul al cincilea în play-off, indiferent de rezultatele din ultima etapă, o clasare respectabilă pentru giuleşteni, în contextul în care ultima stagiune au încheiat-o pe poziţia a noua.

Dacă în acest sezon obiectivul a fost clasarea în play-off, în următoarea stagiune echipa pregătită de Adi Mutu are misiunea de a câştiga un prim campionat după 21 de ani.

”În momentul de faţă, Rapid îşi permite jucători”

Conducerea îi va asigura ”Briliantului” un buget semnificativ mai mare, cu 50% mai mare, mai exact, pentru a putea înlocui jucătorii care nu au dat randamentul dorit în acest sezon.

Momentan, Rapid are două ţinte: Iulian Cristea (28 de ani) şi Constantin Grameni (20 de ani). Fundaşul central poate fi adus liber de contract, după ce a fost dat afară, dar pentru mijlocaş ar fi de plătit.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu FCSB, Mutu a recunoscut interesul pentru cele două transferuri şi a dezvăluit că Rapid îşi poate permite acum să plătească sume importante pentru jucători.

Mutu a confirmat interesul pentru Cristea şi Grameni

Dacă au spus ei (n.r. cei din conducere), vă daţi seama că ne-am consultat. Iulian Cristea e un jucător al cărui profil ne place. Doar atât pot să spun în momentul acesta.

Staţi să vedem dacă vine la Rapid. Grameni e un jucător interesant, la fel. Nu voi vorbi de niciun jucător care va veni, încă e competiţie. Vorbim după această etapă.

Da, îşi permite (n.r. Rapid să-l cumpere pe Grameni). În momentul de faţă, Rapid îşi permite jucători. Nu ştiu care e dorinţa lui Hagi, dacă va vinde sau nu, are cupe europene la orizont, aşa că nu ştiu care va fi strategia.

Nu cred că are rost să vorbesc despre lucrurile astea”, a declarat Adi Mutu, în cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu FCSB.

După ce a cucerit titlul alături de Farul Constanţa, Gică Hagi a recunoscut că orice jucător al său este de vânzare, atât timp cât este făcută o ofertă corectă.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare