Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un derby rămâne un derby”. Adi Mutu nu va face viaţa uşoară FCSB-ului: ”Nu ştiu ce jucători au trimis ei în vacanţă, dar eu am tot lotul la dispoziţie”

”Un derby rămâne un derby”. Adi Mutu nu va face viaţa uşoară FCSB-ului: ”Nu ştiu ce jucători au trimis ei în vacanţă, dar eu am tot lotul la dispoziţie”

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid, Adi Mutu (44 de ani), a prefaţat duelul cu FCSB, de pe Arena Naţională, unul pe care îl consideră un adevărat derby, în ciuda faptului că va fi un meci fără miză.

Rapid şi FCSB se întâlnesc în ultima etapă din acest sezon din play-off-ul Superligii. Meciul se va disputa pe Arena Naţională, sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

După derby-ul cu scântei din Giuleşti, în tur, partida care urmează va fi una fără miză în vederea clasamentului.

Ambele echipe sunt sigure de poziţiile pe care vor termina în acest sezon: Rapid, pe 5, iar FCSB, pe 2.

Adi Mutu nu va face viaţa uşoară FCSB-ului: ”Un derby rămâne un derby”

Totuşi, în conferinţa de presă dinaintea meciului, Adi Mutu a avertizat că nu va trata această partidă ca pe un amical, aşa cum se simte dinspre FCSB, ci ca pe un adevărat derby.

”Un derby rămâne un derby. Pentru noi este important, chiar dacă nu are nicio miză în clasament. Este important din punct de vedere al orgoliilor. Vrem să câştigăm.

E tardiv să spui că acesta va fi un test pentru jucători. Au fost evaluaţi un sezon întreg. Bineînţeles, dacă reuşesc să facă un joc bun, îţi dă de gândit.

Trebuie să ne dăm seama cât de important este acest meci pentru noi şi pentru suporteri. Jocul ăsta trebuie jucat din orgoliu.

Nu mă interesează, e treaba lor dacă tratează meciul ca pe un amical. E decizia lor. Eu am tot lotul la dispoziţie, în afară de câţiva jucători.

Lipseşte Crepulja, care a plecat, Dugandzic, care e suspendat, Moldovan căruia i-am dat liber, pentru că trebuie să plece la echipa naţională.

E dezamăgire mare la ei, pentru că s-au luptat la campionat. Nu ştiu ce jucători a trimis în vacanţă sau acasă definitiv.

Sistemul îl ştiam până la meciul acesta, probabil şi jucătorii care ar fi putut fi în primul 11. Acum e dificil de anticipat. Nu asta e important, e un meci al orgoliilor. Spectaculos ar fi să câştig.

Vom vedea ce se întâmplă după ce se termină acest campionat. E o dezamăgire foarte mare în tabăra lor. Nu e simplu, chiar dacă au făcut un play-off foarte bun.

E normal, când conduci cu 2-0, pierzi cu 2-3 şi pierzi şi campionatul, te afectează la nivel mental. Vor intra alţi jucători care vor să demonstreze că merită să fie la FCSB. Va fi dificil”, a declarat Mutu, înainte de meci.

Afla mai multe despre: muturapidfcsb 

viewscnt
Articole similare