Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam nu a ratat ocazia de a ironiza situaţia de la FCSB după ratarea titlului! "Să-şi ia licenţa Pro, că nu trece de locul secund"

Helmut Duckadam nu a ratat ocazia de a ironiza situaţia de la FCSB după ratarea titlului! "Să-şi ia licenţa Pro, că nu trece de locul secund"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, a comentat deznodământul din fruntea Superligii. El consideră că Farul a meritat trofeul campionatului şi n-a ratat ocazia de a ironiza relaţia patron - antrenor de la echipe bucureşteană.

Helmut Duckadam s-a săturat de situţia de la FCSB: "Atât timp cât nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund"

Pentru FCSB a trecut încă un sezon fără campionat câştigat. În "finala" de la Ovidiu cu Farul, echipa finanţată de Gigi Becali a clacat de la 2-0, cu o revenire fantastică a "marinarilor" antrenaţi de Gică Hagi. 

Momentul n-a fost ocolit nici de fostul preşedinte de imagine al FCSB. Helmut Duckadam l-a găsit vinovat pe Gigi Becali, pentru felul în care gestionează situaţia cu antrenorii pe care i-a tot schimbat în ultimii ani. 

"Nu e o surpriză că Farul a câştigat campionatul, după jocul prestat în sezonul regulat şi în play-off. Era mai greu să câştige titlul în ultima etapă, dar pe dreptate şi merit a câştigat campionatul. 

FCSB merge mult pe valoare individuală, dar ca echipă n-au un joc al lor. Cu acest lot şi completat Farul se bate sigur la titlu şi anul următor. 

(n.r. - Există posibilitatea ca Becali să nu mai dea telefoane şi să-l lase pe antrenor să conducă echipa?) Nu se va întâmpla niciodată. Am sperat toţi când a venit Edi Iordănescu, am văzut cât a ţinut treaba, deci la FCSB nu se va schimba nimic. 

Gigi Becali să-şi ia licenţa Pro, iar atunci poate va reuşi să câştige campionatul. Atât timp cât nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund. Probabil că lui Charalambous îi e bine aşa cu contract prelungit, trece FCSB în CV şi merge mai departe", a declarat Helmut Duckadam. 

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsbfarul fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare