Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la retrogradare, în play-off! "Eşti pe lista clubului, aşa ştiu". Dică a oferit prima reacţie în direct | EXCLUSIV

De la retrogradare, în play-off! "Eşti pe lista clubului, aşa ştiu". Dică a oferit prima reacţie în direct | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani) este liber de contract de o lună, după ce s-a despărţit de CS Mioveni. Însă, startul noului sezon al Superligii l-ar putea aduce direct la o echipă care a prins play-off-ul stagiunii actuale. Informaţia a fost dezvăluită în direct la Sport Report, pe Orange Sport 1.

Reacţia lui Nicolae Dică la auzul veştii că e dorit de echipa cu mai multe trofee decât FCSB în ultimii ani

După ce le-a pregătit pe FC Argeş, FCSB şi CS Mioveni, Nicolae Dică e pregătit să revină în circuit. Principalul a avut un sezon greu, în care FCSB a suferit în campionat, cât timp a jucat în paralel în Conference League, în timp ce de la echipa argeşeană a plecat cu o etapă înainte de retrogradarea matematică, în ciuda unui start bun pe finalul sezonului regulat. 

Invitat la Sport Report, pe Orange Sport 1, Nicolae Dică a comentat performanţa lui Sepsi, care a cucerit Cupa României, din nou, iar la un moment dat a fost întrebat dacă a avut discuţii cu echipa din Sfântu Gheorghe. 

Moderatorul Dan Udrea i-a expus informaţiile sale: "Eşti pe lista la Sepsi. Eu aşa ştiu, ca să iau o confirmare de la tine. Ai avut vreo discuţie cu cei de acolo, ai fost întrebat?".

Nicolae Dică a reacţionat imediat şi a recunoscut că nu ar refuza Sepsi

"Nici ei nu ştiu ce vor face acum. E un club pe care mi-aş dori să-l antrenez acolo, se întâmplă lucruri frumoase acolo, sunt condiţii foarte bune şi din punctul meu de vedere ar fi ceva senzaţional să antrenez acolo la un moment dat", a declarat antrenorul. 

Cristiano Bergodi nu s-a pronunţat în privinţa băncii lui Sepsi, după ce a câştigat Cupa României

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, miercuri seară, Cupa României Betano, învingând la lovituri de departajare echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

La final, Laszlo Dioszegi a oferit un nou moment care a stârnit comentarii, iar antrenorul Cristiano Bergodi nu a putut oferi un răspuns clar privind banca tehnică. 

"Despre viitor... Vom vedea cu conducătorii ce va fi! Eu sunt mulţumit, sunt bucuros, s-au făcut multe aici. Într-un an şi opt luni să câştigăm trei trofee. Nu am o ofertă aşa importantă. 

Vom vedea, voi discuta cu clubul şi vedem. Europa e o provocare, anul ăsta am trecut de un tur preliminar, nu e chiar un nimic. Suntem Sepsi, un club tânăr”, a declarat Cristiano Bergodi, care ar putea fi înlocuit inclusiv de Liviu Ciobotariu. 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica sepsisepsi sfantu gheorghe 

viewscnt
Articole similare