Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jude Bellingham, incert pentru ultimul meci al sezonului din Bundesliga

Jude Bellingham, incert pentru ultimul meci al sezonului din Bundesliga
Comentarii

Internaţionalul englez al echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, este incert pentru ultimul meci al sezonului, sâmbătă, cu Mainz, în care Borussia poate cuceri titlul în Bundesliga, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, antrenorul Edin Terzic.

Liderul Bundesligii are două puncte avans faţă de Bayern Munchen (70 la 68) şi trebuie să învingă Mainz pe Westfalenstadion, sâmbătă (16.30), pentru a deveni campioană şi a pune capăt dominaţiei neîntrerupte de zece ani a lui Bayern.

"Pentru Jude, există un semn de întrebare. În ultimele zile, el a reuşit să-şi intensifice programul de pregătire, care arată bine, dar încă nu s-a antrenat cu noi pe teren", a explicat Terzic.

Bellingham a lipsit din lotul Borussiei la victoria cu 3-0 de săptămâna trecută cu Augsburg, după ce a acuzat dureri la genunchi în meciul cu 5-2 cu Monchengladbach.

"Vom vedea cu antrenamentele de astăzi (joi - n.r.) şi mâine şi vom decide dacă este suficient pentru un loc de titular. Ne dorim cu siguranţă să fie în echipă sâmbătă", a spus Terzic.

"Sperăm ca aplicaţia de care a dat dovadă în ultimele 14 zile să fie răsplătită şi să fie disponibil pentru finalul săptămânii", a adăugat antrenorul.

Bellingham, care se află în negocieri avansate cu Real Madrid, potrivit presei spaniole şi germane, ar putea juca sâmbătă ultimul său meci pentru BVB şi ar putea încheia cele trei sezoane petrecute în Ruhr cu un titlu.

Afla mai multe despre: jude bellinghamborussia dortmundedin terzicmainz 

viewscnt
Articole similare