Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea lovitură pregătită de Hagi! După Borza şi Mazilu, un alt ”puşti-minune” ar urma să apară: ”Să vezi ce calitate are, o să te impresioneze” | EXCLUSIV

Următoarea lovitură pregătită de Hagi! După Borza şi Mazilu, un alt ”puşti-minune” ar urma să apară: ”Să vezi ce calitate are, o să te impresioneze” | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat titlul în acest sezon cu doi fotbalilşti de 17 de ani, din academie, ca oameni de bază ai echipei. Din sezonul viitor, Viorel Moldovan susţine că Gică Hagi (58 de ani) ar mai avea pregătit un nou ”puşti-minune”.

Farul Constanţa a reuşit să câştige neaşteptat titlul în acest sezon, cu un buget semnificativ sub cel al patru din cinci echipe din play-off şi chiar mai mic şi decât al lui Sepsi.

Pe lângă jucătorii refuzaţi de alte echipe, care nu au avut alte oferte mai bune decât cele de la Farul, pe care Hagi i-a ajutat să renască, ”Regele” s-a bazat mult şi pe tinerii produşi de academia sa.

Doi dintre oamenii de bază ai ”marinarilor” din acest sezon au fost puşti din academie, ambii în vârstă de 17 ani, Andrei Borza şi Adrian Mazilu.

Deşi nimeni nu auzise de ei în urmă cu un an, cei doi ar fi atras atenţia multor cluburi din Europa pe parcursul acestei stagiuni, datorită prestaţiilor neaşteptat de mature reuşite.

”Să vezi ce calitate are, o să te impresioneze”

Se zvoneşte că Borza ar fi dorit de unul dintre giganţii Olandei, PSV, în timp ce Mazilu ar fi atras atenţia noii campioana din Ţările de Jos, Feyenoord.

Dacă pare greu ca ”Regele” să reuşească să replice succesul celor doi curând, Viorel Moldovan ”avertizează” că Hagi mai are pregătit un ”puşti-minune”.

În direct la Orange Sport, fostul internaţional român a vorbit la superlativ despre un junior al Farului, Iustin Doicaru (16 ani), internaţional român de tineret.

”(n.r. Borza şi Mazilu, acum un an, nu existau) Stai să îl vezi pe Doicaru, de la anul. O să îi dea drumul sigur. O să te impresioneze, să vezi ce calitate are”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Cine este Iustin Doicaru

Născut pe 7 februarie 2007, Iustin Doicaru este fiul fostului atacant Radu Doicaru, cel care a evoluat, printre altele, la fosta Farul Constanţa, Callatis Mangalia sau Ceahlăul Piatra Neamţ.

Tânărul jucător al ”marinarilor” este un membru al selecţionatei U16 a României şi are trei goluri în patru partide jucate sub tricolor.

Moldovan l-a mai lăudat în trecut pe Doicaru, pe care susţine că l-a remarcat la meciul Mexic U16 - România U16 0-1.

Afla mai multe despre: farul constanţa 

viewscnt
Articole similare