Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Gică Hagi, dat în vileag. Cum intenţionează să o transforme pe Farul: ”Vinde 80% din acţiuni!”. Condiţia pusă de ”Rege”

Planul lui Gică Hagi, dat în vileag. Cum intenţionează să o transforme pe Farul: ”Vinde 80% din acţiuni!”. Condiţia pusă de ”Rege”

Fotbal

Comentarii

Farul este noua campioană a României, însă ambiţiile lui Gică Hagi trec cu uşurinţă hotarele României. Vrea cu orice preţ să construiască o formaţie capabilă să conteze şi în Europa.

Pentru a reuşi să puncteze şi la nivel european, Gică Hagi este conştient că are nevoie de un buget pe măsură, mult mai mare decât cel pe care îl deţine în acest moment.

Dumitru Dragomir a dezvăluit planul lui Gică Hagi

O modalitate prin care Gică Hagi poate face rost de un bani este vânzarea acţiunilor pe care le deţine.

Din informaţiile lui Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, ”Regele” are planul făcut şi gata de aplicat, după o planificare atent realizată.

Mai exact, Gică Hagi a pregătit 10 pachete a câte 10% din acţiuni fiecare, în încercarea de a forma o echipă administrativă puternică, cu o forţă financiară de temut, capabilă să o plaseze pe Farul în lupta la titlu în fiecare sezon.

Din afirmaţiile lui ”nea Mitică”, Gică Hagi este decis să păstreze doar 10% din acţiuni + ultimul cuvânt în club, la nivel tehnic.

Ciprian Marica păstrează şi el 10% din acţiuni, iar restul de 80% vor fi vândute de Gică Hagi celor interesaţi să se implice financiar în clubul de la malul mării.

Hagi a făcut o mişcare anul trecut absolut fenomenală. El cu Ciprian Marica. Au unit Constanţa. Constanţa era dezbinată aşa cum e Steaua.

Gică Hagi a zis în felul următor: ‘Noua formă de organizare va fi că nimeni nu va avea mai mult de 10%, nici eu, Gică Hagi’. Stai să vezi ce a făcut.

După fuziune Marica a avut 20%. Din cele 20%, i-a cumpărat Hagi 10% ca să rămână şi Marica tot cu 10%.

Gică Hagi are acum 90%, dar vinde 80%. Nu dă la nimeni de exemplu 11%. Vrea Dragomir să fie coproprietarul Farului cumpără 10%. Nu 11 sau 15, sau 20.

Hagi a rămas cu 10%, cu o clauză în contract că el hotărăşte problemele tehnice.

El a propus asta, nu altcineva. (n.r. - Vrea să facă club mare?) Da. Dacă l-a convins pe Ciprian Marica să renunţe la 10%…(n.r. I-a plătit mai mult de un milion de euro?) Da.”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirciprian maricagica hagi 

viewscnt
Articole similare