Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul făcut praf de Mihai Stoica după Rapid - FCSB revine! Suspendarea a durat doar patru etape: Feşnic a fost delegat la un meci cu miză

Arbitrul făcut praf de Mihai Stoica după Rapid - FCSB revine! Suspendarea a durat doar patru etape: Feşnic a fost delegat la un meci cu miză

Superliga

Comentarii

Horaţiu Feşnic revine la centru într-o partidă din Superligă.

În vârstă de 33 de ani, Feşnic a fost suspendat patru etape de CCA în urma partidei din luna aprilie, dintre Rapid şi FCSB, încheiată cu victoria giuleştenilor scor 1-0. După finalul meciului, roş-albaştrii au contestat vehement arbitrajul, susţinând că echipa antrenată de Adrian Mutu trebuia să primească două cartonaşe roşii, primul în minutul patru, după o intrare dură a lui Răzvan Onea la Florinel Coman.

”Nu a fost un joc dur. A fost măcel”

”Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni!

Vorbiţi de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiţi de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiţi de Feşnic şi de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur. Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel.

Înţeleg că cel mai influent şi valoros arbitru VAR român, Haţegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr - Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat şi îmi prezint scuze.

Poate am fi ratat nonstop şi în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook după partida dintre FCSB şi Rapid.

Feşnic, la centru la partida dintre FC U Craiova şi FC Voluntari

Horaţiu Feşnic va fi ”central” în prima manşă a barajului pentru UEFA Conference League, dintre FC U Craiova şi FC Voluntari. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene din Vaslui şi de Ciprian Danşa din Satu Mare. În camera VAR va fi Ovidiu Haţegan, ajutat de Marius Badea. Arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache din Bucureşti.

FC U Craivoa primeşte vizita lui FC Voluntari vineri, 26 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

 
 

Afla mai multe despre: fcsbrapidmihai stoica 

viewscnt
Articole similare