Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suarez de la Cadiz”. Imagini incredibile în Spania la meciul dintre Villareal şi fosta echipă a lui Florin Andone. Un fotbalist din tabăra oaspeţilor l-a muşcat pe Aissa Mandi

”Suarez de la Cadiz”. Imagini incredibile în Spania la meciul dintre Villareal şi fosta echipă a lui Florin Andone. Un fotbalist din tabăra oaspeţilor l-a muşcat pe Aissa Mandi

La Liga

Comentarii

Luis Suarez a plecat din Spania de mai bine de un an, dar unul dintre gesturile care l-au făcut faimos a fost repetat în La Liga.

În mintul 61 al partidei dintre Villareal şi Cadiz din etapa cu numărul 36 din La Liga, Ivan Alejo, mijlocaşul lui Cadiz, l-a muşcat de umăr pe Aissa Mandi, fundaşul ”Submarinului Galben”. Faza a fost trecută cu vederea de arbitrajul video, iar Alejo a driblat o posibilă eliminare.

 

Cadiz a fost învinsă cu 2-0 şi tremură serios pentru evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Sergio Gonzalez se află pe locul 17, primul de deasupra liniei, la egalitate de puncte cu Valladolid. În ultimele două etape, Cadiz va juca pe teren propriu cu Celta Vigo şi se va deplasa pe terenul lui Elche, formaţie dega retrogradată.

Muşcătura, ”marca înregistrată” à la Suarez

Uruguayanul a şocat lumea fotbalului cu gestul său în 2013, atunci când l-a muşcat pe Branislav Ivanovic, într-un Liverpool - Chelsea. La acea vreme, sistemul VAR nu era implement, astfel că fostul jucător al lui Liverpool a scăpat fără cartonaşul roşu. La doar un an după, Suarez ”a lovit” din nou, de data aceasta la Campionatul Mondial din Brazilia.

 

În timpul partidei dintre Italia şi Uruguay, Suarez l-a muşcat pe Giorgio Chiellini, incident ce i-a adus atacantului o suspendare de patru luni, sancţiune ce l-a făcut să rateze restul meciurilor de la Cupa Mondială.

 

 

 

Afla mai multe despre: villarealcadizsuarez 

viewscnt
Articole similare