Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mititelu a plătit 250.000 de euro pentru un atacant trecut şi pe la Rapid

OFICIAL | Adrian Mititelu a plătit 250.000 de euro pentru un atacant trecut şi pe la Rapid

Fotbal

Comentarii

FCU Craiova 1948 a anunţat, joi, transferul definitiv al atacantului moldovean Vladislav Blănuţă (21 de ani), de la formaţia italiană Pescara.

Fotbalistul a fost împrumutat la Craiova în acest sezon, iar patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a decis să-l transfere definitiv, încă de pe acum: 250.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Vlad Blănuţă a fost transferat definitiv de către echipa noastră!

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Pescara privind transferul definitiv al lui Blănuţă pentru suma de 250.000€ + 20% dintr-un viitor transfer”, a fost anunţul formaţiei din Bănie, pe reţelele sociale.

Vladislav Blănuţă s-a transferat definitiv la FCU Craiova 1948

Tânărul atacant moldovean s-a impus greu la Craiova, însă şi-a aşteptat şansa şi ştiut să profite de ea. A marcat un gol împotriva celor de la U Cluj, în victoria 5-0, şi a reuşit o pasă decisivă în succesul cu FC Botoşani, scor 1-0.

În play-out, atacantul a folosit doar în primele două runde, cu CS Mioveni (3-0) şi Petrolul (0-1), dar fără a se face remarcat.

Apoi, vârful a fost trecut pe bancă sau chiar a fost lăsat în afara lotului. Cu toate acestea, Adrian Mititelu este convins că fotbalistul are o marjă de progres considerabilă şi că merită investiţia de 250.000 de euro.

  • Vladislav Blănuţă este internaţional U21 al Moldovei, pentru care a bifat 9 meciuri şi a marcat 3 goluri.
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Blănuţă, conform transfermarkt.de.

În urmă cu câţiva ani, Vladislav Blănuţă activat pentru Rapid Bucureşti, însă nu a primit prea multe şanse, aşa că a cerut să fie lăsat liber de contract.

Antrenorul de atunci al Rapidului, Daniel Pancu, l-a considerat necopt pentru Liga 3, aşa că a ales alte variante de atacant.

Afla mai multe despre: vladislav blanutaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare