Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La Dinamo nu prindea echipa, dar la Bayern Munchen este foarte apreciat. A marcat o ”dublă” în ultima partidă de campionat

La Dinamo nu prindea echipa, dar la Bayern Munchen este foarte apreciat. A marcat o ”dublă” în ultima partidă de campionat

Fotbal

Comentarii

Fostul atacant al celor de la Dinamo, Desire Segbe-Azankpo (30 de ani) impresionează la echipa secundă a celor de la Bayern Munchen.

Internaţionalul din Benin a marcat o ”dublă” în ultima partidă jucată pentru Bayern ll, în victoria de acasă cu Pipinsried, scor 3-1, în ultima etapă din Regionalliga Bayern - liga a patra din Germania.

În urma acestui rezultat, Bayern ll Munchen a terminat seria pe locul trei, sub Unterhaching - care a şi promovat, şi Wurzburger Kickers.

Azankpo, printre cei mai buni marcatori de la Bayern ll

Cu cele două goluri din partida cu Pipinsried, Desire-Segbe Azankpo a ajuns la cota 10 în acest sezon şi a devenit al treilea cel mai bun marcator al sezonului pentru Bayern ll.

  • Primii doi golgheteri sunt armeanul Grant-Leon Ranos - 20 de goluri şi neamţul Timo Kern - 13 goluri.

Azankpo s-a transferat la Bayern ll în vara anului 2022, datorită celui mai bun prieten al său, Sadio Mane.

Senegalezul le-a impus nemţilor, în momentul transferului său în Germania, să-l aducă la club şi pe Serge Azankpo, pentru a se acomoda mai repede.

Nemţii au fost de acord şi iată că fostul atacant al lui Dinamo a dat şi un randament bun, spre foarte bun.

La Dinamo, Azankpo nu a apucat să joace decât două meciuri. A înscris un gol în partida pe care Dinamo a câştigat-o contra celor de la Academica Clinceni, scor 5-1.

Africanul s-a accidentat, apoi a intrat în dizgraţia lui Dusan Uhrin Jr. şi nu a mai fost folosit deloc de către ”câini”.

  • În cariera sa, Azankpo a evoluat pentru Generation Foot, Metz B, Le Puy Foot, AS Pagny, FK Senica, Oldham, FC Villefranche, USL Dunkerque şi Dinamo, până să ajungă la Bayern ll.

Afla mai multe despre: azankpobayern munchengermania 

viewscnt
Articole similare