Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin, făcut praf de jucătorul pe care l-a ”uitat” în afara primului 11 la Dinamo: ”M-a omorât. Nu am venit aici în vacanţă, puteam să ajut”

Dusan Uhrin, făcut praf de jucătorul pe care l-a ”uitat” în afara primului 11 la Dinamo: ”M-a omorât. Nu am venit aici în vacanţă, puteam să ajut”
Comentarii

Dinamo a folosit 53 de jucători în acest sezon, un număr halucinant de mare, mulţi dintre care nu au primit prea multe şanse la echipă. Unul dintre fotbaliştii care a confirmat în puţinele minute pe care le-a prins l-a făcut praf pe Dusan Uhrin pentru felul în care l-a tratat.

Sezonul de coşmar al lui Dinamo a luat sfârşit în acelaşi fel în care a şi decurs, după ce echipa pregătită de Dusan Uhrin a suferit prima retrogradare din istoria clubului, o premieră negativă.

”Câinii” au fost răpuşi de U Cluj deşi erau favoriţi la baraj, având în vedere forma bună pe care o demonstraseră pe finalul play-out-ului.

Retrogradarea lui Dinamo poate fi atribuită mai multor motive, de la probleme financiare la management defectuos, dar nu doar aspectele adminstrative sunt de învinuit.

Dusan Uhrin afirma de când a revenit în Ştefan cel Mare că pregăteşte echipa pentru baraj, dar la baraj echipa a arătat mult mai rău decât în play-out.

Unul dintre reproşurile primite cel mai des de tehnicianul ceh a fost felul în care alcătuia echipa, uneori, aparent, făcând-o aproape la nimereală.

Unul dintre jucătorii cei mai afectaţi de acest lucru a fost Dezire Azankpo, atacantul făcându-l praf pe Uhrin în urma încheierii sezonului.

În 70 de minute petrecute pe teren, internaţionalul din Benin a reuşit să marcheze un gol, iar acesta a fost foarte deranjat de faptul că nu a primit mai multe şanse.

Dusan Uhrin, făcut praf de jucătorul pe care l-a ”uitat” în afara primului 11 la Dinamo

Îmi pare rău de retrogradare. Este o situaţie foarte tristă. Totuşi, acest antrenor m-a omorât.

Nu m-a băgat să joc, deşi mă antrenam cu echipa şi am tras din greu la antrenamente. Pentru nimic, se pare.

Mi-a oferit 25 de minute, am jucat bine, am marcat, am mai contribuit la 2 goluri, dar după n-am mai fost luat în lot. Nimeni nu a înţeles motivul.

Mi s-ar fi părut normal să-mi ofere mai multe şanse. Nu am venit aici în vacanţă, aveam nevoie să joc şi sunt convins că aş fi ajutat echipa!

Acum sunt la echipa naţională, mă concentrez pe următoarele două meciuri contra naţionalelor Senegalului şi Mozambicului.

În acest moment, aceste partide reprezintă cel mai important obiectiv pentru mine!”, a declarat Dezire Azankpo, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: dezire azankpo 

viewscnt
Articole similare