Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Gigi Becali: ”Am zis că ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu”

Anunţul lui Gigi Becali: ”Am zis că ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că nu va activa clauza de transfer definitiv a lui Deian Sorescu (25 de ani), iar fotbalistul se va întoarce înapoi la Rakow.

Deian Sorescu a ajuns la FCSB în iarna trecută, iar din acel moment a fost titular incontestabil la echipă: a strâns 18 partide, în care a marcat două goluri.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.de.

Gigi Becali nu a fost convins de Sorescu

Omul de afaceri a declarat că nu va plăti cei 900.000 de euro polonezilor de la Rakow, deoarece jocul lui Deian Sorescu nu l-a convins pe deplin.

Şeful celor de la FCSB a fost încântat de fotbalist în prea puţine partide, comparativ cu aşteptările pe care le avea şi cu banii pe care ar fi trebuit să-i investească în vară, pentru o mutare definitivă.

Aşadar, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Deian Sorescu din sezonul viitor. Fotbalistul se întoarce la Rakow, noua campioană a Poloniei, însă şefii clubului nu au de gând să-l includă în planurile echipei pentru sezonul următor.

Am luat decizia finală şi i-am şi transmis băiatului…deşi cineva mi-a zis să stau şi să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu.

Dar, până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâţia bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma.

Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu.

Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el.  Parcă zici că era aerian.

Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitaţi că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câştiga campionatul”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: deian sorescugigi becalirakow 

viewscnt
Articole similare