Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu neapărat că nu e în regulă ce face Dioszegi, dar pare că acaparezi". Gestul făcut de acţionar după ce Sepsi a cucerit Cupa României a stârnit reacţii | VIDEO

"Nu neapărat că nu e în regulă ce face Dioszegi, dar pare că acaparezi". Gestul făcut de acţionar după ce Sepsi a cucerit Cupa României a stârnit reacţii | VIDEO

Cupa României

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a fost din nou prezent pe gazon la cucerirea unui trofeu de echipa sa. Gestul făcut pe arena din Sibiu a fost comentat după finala Cupei Româneii.

Laszlo Dioszegi a stârnit din nou reacţii, de această dată după finala Cupei României

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, miercuri seară, Cupa României, învingând la lovituri de departajare echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

De la meci n-a lipsit cel care a pornit istoria clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi. Acţionarul a obişnuit să ţină discursuri motivaţionale vestiarului în momente importante ale sezonului sau să se bucure cu echipa imediat după o performanţă. 

Sepsi a ajuns la două Cupe ale României câştigate şi la o Supercupă, iar Laszlo Dioszegi a apărut şi la Sibiu pe teren, cu trofeul în mână. 

Însă, moderatorul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport 1, Dan Udrea, şi-a exprimat opinia despre felul în care se manifestă acţionarul: "Nu neapărat că nu e în regulă ce face Dioszegi, dar lasă jucătorii. Pare că vrei să acaparezi bucuria". 

Punctul de vedere a fost comentat de fostul mijlocaş al FCSB, Florin Lovin, care a găsit un motiv pentru felul în care acţionarul a celebrat trofeul. 

"Pentru el e o bucurie pe care n-a mai simţit-o. Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron", a spus fostul fotbalist, la Orange Sport. 

Nicolae Dică, despre Sepsi: "Nivelul următor va fi locul trei sau patru"

Nicolae Dică crede că Sepsi va ţinti din ce în ce mai sus, după ce deja a reuşit să pună mâna pe mai multe trofee, în ultimii ani, după ce a promovat în prima ligă. 

"Cred că vor schimba echipa, pentru că mulţi jucători au o vârstă şi cred că vor îmbunătăţi echipa. Cred că vor vrea să ajungă la alt nivel. Farul a demonstrat că poate câştiga campionatul, iar acum pentru Sepsi nivelul următor va fi locul trei sau patru", a spus fostul antrenor de la FCSB şi CS Mioveni. 

Afla mai multe despre: finala cupa romanieisepsi cupa romanieisepsi sfantu gheorghe u clujlaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare