Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Observatorul finalei Cupei României s-a sesizat imediat la banner-ul adresat maghiarilor din galeria lui U Cluj: "Nu urâm toţi ungurii, doar...."

FOTO | Observatorul finalei Cupei României s-a sesizat imediat la banner-ul adresat maghiarilor din galeria lui U Cluj: "Nu urâm toţi ungurii, doar...."

Cupa României

Comentarii

Stadionul din Sibiu a găzduit finala Cupei României, dintre Sepsi şi U Cluj, iar arena a fost plină. Evenimentul n-a avut incidente, dar observatorul partidei s-a sesizat la un banner afişat de galeria "şepcilor roşii" la adresa maghiarilor.

Galeria lui U Cluj, "luată la ochi" de obsevator pentru un banner la adresa maghiarilor, în finala Cupei României

Sepsi, deţinătoarea trofeului, şi U Cluj s-au întâlnit în finala Cupei României, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Arena de 14.000 de locuri din Sibiu a fost populată de suporterii ambelor echipei, dar şi de spectatori neutri şi s-a desfăşurat fără incidente. 

Galeriile au făcut atmosferă, dar n-a lipsit un moment pe care observatorul Octavian Goga l-a notat. 

La un moment dat, din galeria lui U Cluj a fost afişat un banner adresat maghiarilor. 

"Nu urâm toţi ungurii, doar pe hortişti / Şovini nerecunoscători şi separatişti", a fost mesajul afişat pe banner de fanii "şepcilor roşii". 

Observatorul Octavian Goga a pozat banner-ul, iar partida a continuat. 

Este acelaşi obsevrator, care a fost prezent la Sfântu Gheorghe la meciul controversat cu U Craiova 1948, pierdut iniţial de olteni cu 3-0 la masa verde. 

"Glumind puţin am auzit suporterii lui U Cluj că ei luptă pentru România. Le dau un răspuns, că noi luptăm pentru Europa. Ei nu pot merge în Europa, chiar dacă vor câştiga, dar noi vrem în Europa. 

Jucătorii sunt profesionişti şi nu se gândesc câţi la sută dintre telespectatori ţin cu echipa noastră sau cu echipa adversă. Deja au demonstrat jucătorii că formează o echipă, că e specialista cupei şi vom da toată silinţa să ducem cupa în Sfântu Gheorghe. I-am luat bilet tur şi retur", spunea Laszlo Dioszegi înainte de finala Cupei României.

Atmosferă superbă la finala Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe - U Cluj

 

Afla mai multe despre: finala cupa romanieibanner galerie u cluj sepsisepsi sfantu gheorghe u cluj 

viewscnt
Articole similare