Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, o nouă răbufnire în procesul de dopaj: ”Pentru a treia oară, ITIA mi-a amânat audierea cu o lună!”

Simona Halep, o nouă răbufnire în procesul de dopaj: ”Pentru a treia oară, ITIA mi-a amânat audierea cu o lună!”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) a avut un nou atac dur la adresa Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA), după încă o amânare a audierii sale.

Simona Halep, o nouă răbufnire în procesul de dopaj: ”Pentru a treia oară, ITIA mi-a amânat audierea cu o lună!”

Simona Hahep trece prin cel mai dificil moment al carierei sale, fiind implicată în procesul de doping, iar ITIA a avut din nou câştig de cauză după ce a obţinut a treia amânare a audierii jucătoarei din România.

ITIA a anunţat pe 19 mai că a găsit un nou cap de acuzare, din cauza unor ”iregularităţi” găsite în paşaportul său biologic.

La data 23 mai, acelaşi for internaţional a transmis un comunicat, după reacţiile din ultima vreme ale Simonei.

”Încă o dată, în seara aceasta, sunt devastată. ITIA, încă o dată, pentru a treia oară mi-a amânat audierea cu o lună!

Aştept să fiu judecată din octombrie anul trecut. În decembrie, am fost în sfârşit capabilă, mulţumită experţilor, să demonstrez că multe dintre suplimentele pe care le-am folosit au fost contaminate, care au dus la rezultatul pozitiv. 

Am cerut, aşa cum impun regulile anti-doping, pentru o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, e scris în legi!

Din păcate, ITIA mi-a amânat audierea de trei ori, refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un Tribunal Independent şi fără a mă lăsa să particip la vreun turneu timp de opt luni. 

Acum ştiu că am ratat Australian Open şi urmează Roland Garros şi Wimbledon. Fără să menţionez că mi-am pierdut toate punctele şi locul în clasament.

Nu doar că îmi omoară reputaţia, însă fac asta şi cu mine ca jucătoare profesionistă şi nici măcar nu vorbesc despre consecinţele pe care le are asupra sănătăţii mele mentale. 

Nerespectarea regulilor ITIA în ceea ce priveşte audierea rapidă pe care am dreptul să o am, e lipsită de respect faţă de mine încât nu mai am cuvinte... 'Amânarea justiţiei este refuzul ei'. Simona”, a scris Halep, pe reţelele sociale.

Mai mult, în urma acestei întregi situaţii, Simona Halep ar putea fi forţată să pună capăt carierei din cauza recentelor acuzaţii aduse de ITIA la adresa ei.

Afla mai multe despre: haleptenisitia 

viewscnt
Articole similare