Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid l-a ofertat pe jucătorul cu patru trofee în tricoul FCSB! Răspunsul primit: ”M-au întrebat dacă vreau să vin”

Rapid l-a ofertat pe jucătorul cu patru trofee în tricoul FCSB! Răspunsul primit: ”M-au întrebat dacă vreau să vin”

Rapid

Comentarii

Lăsat liber de contract de Universitatea Craiova, în vara lui 2020, după o revenire de coşmar în România, Florin Gardoş (34 de ani) a fost ofertat de Rapid, pe atunci încă aflată în Liga 2, dar a refuzat propunerea giuleştenilor, din cauza trecutului său roş-albastru.

Vândut de FCSB la Southampton în vara lui 2014, Florin Gardoş nu a reuşit să se impună în Anglia şi a fost tras rapid pe linie moartă la echipa din Premier League.

Cumva, românul a stat patru ani pe St. Mary's înainte de a pleca într-un final, făcând pasul la Universitatea Craiova, în iarna lui 2018, mai întâi sub formă de împrumut.

După jumătate de an în Bănie, oltenii l-au transferat definitiv, când i-a expirat contractul cu Southampton, dar mutarea a fost una de coşmar pentru fostul ”tricolor”.

După încă jumătate de sezon, acesta a fost împrumutat la Poli Iaşi, înainte de a fi ţinut pe bară următoarea stagiune şi a face ulterior pasul la Clinceni, de unde s-a şi retras în 2022.

”M-au întrebat dacă vreau să vin”

Finalul său de carieră ar fi putut fi complet altul însă, a dezvăluit chiar Florin Gardoş, care a divulgat oferta pe care a primit-o din partea Rapidului în urmă cu trei ani.

De abia lăsat liber de contract de Universitatea Craiova, fundaşul a fost dorit de echipa din Giuleşti, care pe atunci se afla încă în Liga 2.

Gardoş nici nu a luat în calcul mutarea totuşi, întrucât nu ar fi vrut să strice percepţia pe care o au fanii FCSB despre el, membru în ultima echipă cu adevărat puternică a vicecampioanei.

Rapid l-a ofertat pe Gardoş

Am avut ofertă de la Rapid. Erau în Liga 2, cu Ovidiu Burcă la conducere. Abia ce am reziliat cu Universitatea Craiova. În al doilea rând era Rapidul, era rivalitatea asta cu FCSB. Nu am ajuns la discuţii concrete.

M-au întrebat dacă vreau să vin, am spus de ce nu. Ovidiu mi-a spus că rapidiştii mă adoptă dacă voi juca bine. Eu i-am spus că nu vreau să ajung să mă înjure fanii”, a declarat Florin Gardoş, pentru Fanatik.

  • 6,8 milioane de euro a costat-o Gardoş pe Southampton, în 2014
  • Patru trofee a câştigat alături de FCSB, două titluri, o Cupă a României şi două Supercupe

Afla mai multe despre: florin gardoşrapid fcsb 

viewscnt
Articole similare