Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În El Salvador au fost efectuate mai multe arestări după busculada mortală de la meciul Alianza FC - Club Deportivo FAS

În El Salvador au fost efectuate mai multe arestări după busculada mortală de la meciul Alianza FC - Club Deportivo FAS
Comentarii

Mai multe persoane au fost arestate joi, în El Salvador, după busculada mortală produsă duminică, la meciul Alianza FC – Club Deportivo FAS, soldată cu 12 morţi.

Parchetul din El Salvador a ordonat arestarea a cinci persoane suspectate de a fi vinovate de busculada creată sâmbătă, 20 mai, pe stadionul Cuscatlan, din capitala ţării. Au decedat atunci 12 suporteri, în meciul din manşa a doua a sferturilore de finală ale turneului Clausura, dintre Alianza FC San Salvador şi Club Deportivo FAS Santa Ana.

Procuratura a arestat trei manageri de la echipa organizatoare a meciului, Alianza FC, aceştia fiind preşedintele, managerul de securitate şi directorul financiar,  dar şi pe directorul general al Estadios Deportivos de El Salvador (EDESSA) şi pe managerul stadionului Cuscatlan, care vor fi urmăriţi penal pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă şi încălcare a ordinii publice.

În urma deceselor înregistrate la meciul de duminică, care a fost anulat, Federaţia Salvadoriană de fotbal şi cluburile din prima ligă au decis să declare încheiat campionatul salvadorian.

 

Afla mai multe despre: el salvador 

viewscnt
Articole similare