Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns Florinel Coman să cedeze şi să facă un gest controversat. Relatare de la faţa locului: "Cred că avea ceva, aşa mi s-a părut"

Cum a ajuns Florinel Coman să cedeze şi să facă un gest controversat. Relatare de la faţa locului: "Cred că avea ceva, aşa mi s-a părut"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a făcut cel mai bun sezon din ultimii ani, dar a ratat din nou titlul cu FCSB. În tensiunea meciului cu Farul, care a devenit campioană, "Mbappe" a făcut un gest controversat pentru care nu a oferit explicaţii. Prezent la "finala" Superligii de la Ovidiu, comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, a relatat ce s-a întâmplat cu internaţionalul român.

Afectat, Florinel Coman a făcut un gest controversat care nu are o explicaţie oficială până în acest moment

Florinel Coman a ajuns la 10 goluri şi 11 pase decisive în acest campionat, cu reuşitele importate în play-off, unde FCSB a ajuns până în punctul de a se lupta la titlu. Însă, dezamăgirea a fost uriaşă pentru echipa bucureşteană la Ovidiu, unde a condus cu 2-0 şi a pierdut titlul după ce Farul a câştigat cu 3-2

Lovitura de graţie a fost dată în minutul 86, prin Louis Munteanu, iar cu 10 minute rămase din meci Florinel Coman a dispărut. 

Au apărut informaţii conform cărora Florinel Coman a protestat imediat după gol şi a refuzat să mai joace, dezamăgit de rezultat şi de atitudinea colegilor. "Mbappe" a stat pe margine minute în şir, degeaba, iar schimbarea sa a fost efectuată la patru minute după ce Munteanu a marcat. 

Prezent la faţa locului, comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, a încercat să ofere o explicaţie pentru momentul controversat şi a susţinut că inclusiv aspectul fizic poate fi luat în considerare. 

"Îţi spun conjunctura. Cu câteva minute de episodul ăsta a avut un efort individual care nu s-a soldat cu nimic. Era sufocat, se aplecase cu mâinile sprijinite pe genunchi şi încerca să-şi recapete suflul. Făcuse o mulţime de sprinturi, acţiuni individuale. L-au pus să joace în ăia doi din faţă, Compagno şi Coman lăsaţi în faţă, că asta a fost marea tactică. De multe ori venea să-l ajute pe Radunovic în flancul stâng şi probabil a rămas fără aer. 

Zic şi eu şi nu cred că e aiurea. Dacă te scoli la 4 dimineaţa (n.r. - înainte de meciul cu CFR Cluj, Florinel Coman s-a împărtăşit la 03:00) şi nu mai adormi şi vrei să joci 90 de minute la nivel înalt nu se poate sau e mult mai greu. 

A mai fost pasa greşită a lui Cristea, când eu am avut impresia că Florinel Coman vine la primire. S-au uitat unul la altul. Coman şi-o fi dat seama că urmează să primească şi cred că n-a mai putut să plece să primească mingea la picior. A interceptat Sîrbu şi a ieşit golul. 

Vine momentul de întrerupere când îl văd pe Coman că se aşază cu fundul pe gazon şi începe să umble la echipament. Trage jos jambierele, scoate apărătorile. Cred că avea ceva, aşa mi s-a părut, că se caută de ceva. A apărut echipa medicală, îl frământa, dar n-am mai stat acolo, că se întâmplau lucruri pe teren",  a spus comentatorul Emil Grădinescu. 

Florinel Coman, reacţie scurtă şi acidă după ce FCSB a pierdut titlul

"Mare, foarte mare dezamăgire. De la 0-2 la 3-2. Au meritat victoria, nu ştiu ce să mai zic, sunt foarte supărat. Îi felicit, au condus tot campionatul. 

Îmi pare rău că ne-am apropiat şi în penultima etapă iarăşi am pierdut. Cum am pierdut după ce am avut 2-0? Aţi văzut la televizor cum am căzut. De la 0-2, nişte greşeli, asta este", a spus atacantul de la FCSB, la finalul celor 90 de minute cu Farul

 

Afla mai multe despre: fcsbfarul fcsbflorinel comanflorinel coman farul fcsb 

viewscnt
Articole similare