Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua şi plecarea de la FCSB! Gigi Becali nu mai crede în el, iar jucătorul va fi pus pe liber

Ziua şi plecarea de la FCSB! Gigi Becali nu mai crede în el, iar jucătorul va fi pus pe liber

Fotbal

Comentarii

Remaniere totală a lotului de la FCSB. Nemulţumit de faptul că a ratat din nou titlul în Superligă, pentru a opta oară la rând, GigI Becali (64 de ani) a decis să facă schimbări radicale.

Aşadar, primul val de plecări de la FCSB a fost, deja, anunţat: Răzvan Oaidă, Billel Omrani, Valentin Creţu, Boban Nikolov, Iulian Cristea şi Joonas Tamm au fost lăsaţi să plece liberi de contract, în timp ce Deian Sorescu va fi trimis înapoi la echipa de care aparţine, Rakow Czestochowa, noua campioană a Poloniei.

Gigi Becali pregăteşte şi alte plecări 

Ultimul, dar nu cel din urmă, care se va alătura curând listei de indisponibilizări este Sorin Şerban (23 de ani), cel care era considerat, cândva, viitorul titular al postului de fundaş stânga de la FCSB, anunţă fanatik.ro.

Sorin Şerban a ajuns la echipă în vara lui 2019, de la Minaur Baia Mare, însă nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, aşa că va fi lăsat să plece liber de contract.

Fotbalistul mai avea contract cu FCSB pentru încă un sezon.

  • În sezonul 2019/2020, Sorin Şerban a fost împrumutat la Poli Iaşi.
  • În cariera sa, Şerban a mai evoluat pentru FC Viorel Mateianu Baia Mare, CS Mara Baia Mare, CS Sporting Recea, Viitorul Ulmeni, Unirea Dej şi Minaur Baia Mare.

Fundaşul stânga a adunat doar 16 partide pentru FCSB, având o singură pasă decisivă în palmares. În actuala ediţie a Superligii, Şerban a fost folosit doar în două partide, bifând doar 90 de minute.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Sorin Şerban, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: sorin serbangigi becali 

viewscnt
Articole similare