Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, mesaj pentru fanii din Giuleşti: ”Voi ajunge să iau campionatul cu Rapid”

Marius Şumudică, mesaj pentru fanii din Giuleşti: ”Voi ajunge să iau campionatul cu Rapid”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică anunţă că este gata oricând să se întoarcă în Liga 1. Visul lui este să o antreneze pe Rapid şi să aducă titlul în Giuleşti.

Promisiunea lui Marius Şumudică pentru fanii din Giuleşti: ”Voi ajunge să iau campionatul cu Rapid”

Marius Şumudică, 52 de ani, în prezent o antrenează pe Al-Raed în Arabia Saudită, dar anunţă că este gata oricând să se întoarcă în Liga 1. Visul lui este să o antreneze pe Rapid şi să aducă titlul în Giuleşti.

„Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Şi o să-l iau! (n.r. - titlul) Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, şi dacă voi avea şansa să lucrez cu domnul Şucu într-un viitor, nu ştiu când, acum nu se pune problema, că mai am contract, dar cu siguranţă voi ajunge să iau campionatul şi cu Rapid.

Voi putea face lucrul ăsta! Ştiu ceea ce pot, ştiu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni”, a spus Marius Şumudică, la GSP.ro.

  • În vârstă de 52 de ani, Şumudică a pregătit Rapid, marea lui dragoste din fotbalul românesc, o singură dată, în perioada iunie 2010 şi aprilie 2011.

Marius Şumudică antrenează în prezent pe Al Raed din Arabia Saudită, iar la Rapid pe banca tehnică se află Adrian Mutu, un tehnician care se bucură de încrederea conducerii în pofida locului cinci din campionat.

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidliga 1giuleşti 

viewscnt
Articole similare