Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a explicat de ce a cerut schimbare la ”finala” cu Farul: ”Oamenii care au fost la stadion ar fi putut să vadă”

Florinel Coman a explicat de ce a cerut schimbare la ”finala” cu Farul: ”Oamenii care au fost la stadion ar fi putut să vadă”

Fotbal

Comentarii

FCSB a susţinut, vineri, o conferinţă de presă înaintea ultimei partide oficiale a sezonului de Superligă, contra Rapidului, programată sâmbătă, de la ora 20:30.

  • Meciul FCSB - Rapid va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Florinel Coman şi-a explicat gestul din meciul cu Farul

În minutul 84 al partidei Farul-FCSB, de la Ovidiu, Iulian Cristea a încercat să-i livreze o pasă lui Florinel Coman, însă Dan Sîrbu a interceptat-o, a centrat în careu, iar Louis Munteanu a marcat golul prin care ”marinarii” au câştigat trofeul.

După pierderea balonului, Florinel Coman s-a prăbuşit pe gazon, a început să se dezechipeze şi să ceară insistent schimbare.

Mulţi au considerat gestul ca fiind unul de frustrare şi supărare, însă fotbalistul a declarat că nu se pune problema de aşa ceva.

Staff-ul celor de la FCSB au ascultat doleanţa fotbalistului, iar câteva minute mai târziu în locul său a fost introdus Billel Omrani.

”Oamenii care au fost la stadion ar fi putut să vadă şi să comenteze. Am avut o acţiune în minutul 83-84, în care am sprintat, am făcut un efort maximal, am şutat la poartă şi atunci am avut crampe pe ambele gambe.

Am mai stat un minut, două să-mi revin, dar tot am simţit pe piciorul stâng acea contracţie şi am zis că mai bine ar fi să ies, decât să păţesc ca în anii trecuţi”, a declarat Florinel Coman, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Rapid.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb-rapid 

viewscnt
Articole similare