Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, dezvăluiri despre viitorul lui Alibec! Ce se întâmplă, de fapt, cu atacantul: ”Când unul pleacă să câştige mai mulţi bani, nu poţi să îl opreşti” | EXCLUSIV

Hagi, dezvăluiri despre viitorul lui Alibec! Ce se întâmplă, de fapt, cu atacantul: ”Când unul pleacă să câştige mai mulţi bani, nu poţi să îl opreşti” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) a reuşit un nou sezon de excepţie în Superligă şi are şanse să plece de la Farul Constanţa în această vară. În cadrul unui interviu pentru Orange Sport, Gică Hagi (58 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre viitorul atacantului.

Denis Alibec a primit o şansă din partea lui Gică Hagi în vara trecută, într-un moment în care nu multe echipe mai erau dispuse să îi ofere un contract atacantului de 32 de ani.

Încrederea ”Regelui” a fost ”răscumpărată” pe deplin de jucător, acesta reuşind să o conducă pe Farul Constanţa către un titlu neaşteptat în acest sezon.

Datorită prestaţiilor sale sclipitoare, Alibec a început să atragă iar interesul unor echipe din afară, iar Gică Hagi a recunoscut că atacantul ar putea pleca de la Ovidiu după doar un an.

Tehnicianul-patron al campioanei a dezvăluit că atacantul mai are doi ani de contract, dar că ar fi lăsat să plece în cazul în care primeşte o ofertă de nerefuzat.

”Când unul pleacă să câştige bani mai mulţi, nu poţi să îl opreşti”

Însă înţelegerea lui Hagi ”expiră” la un moment dat. Denis Alibec va fi nevoit să îl informeze pe ”Rege” de decizia sa, de a pleca sau a rămâne, până la începutul perioadei de pregătire.

”(n.r. Alibec rămâne?) Are contract cu noi, în România... v-am zis, are contract cu noi încă doi ani, dar, afară, dacă el are vreo ofertă, e decizia lui, poate decide.

Când unul pleacă să câştige bani mai mulţi, nu poţi să îl opreşti, aşa am făcut, pentru binele lui. Dacă el vrea să rămână în continuare cu noi, el ştie, dar trebuie să ne zică, la un moment dat.

Avem o dată când trebuie să ne zică, pentru că şi noi trebuie să pregătim vara, preliminariile şi, după aceea, următorul campionat. (n.r. când trebuie să decidă?) Ee, e în contract... cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

Ce spune Alibec despre posibila plecare de la Farul

Denis Alibec a fost la rândul său întrebat dacă va pleca de la Farul şi, deşi a afirmat că îşi doreşte să rămână, nu a exclus că ar putea fi tentat să prindă un transfer în afară.

”(n.r. eşti hotărât să rămâi?) Normal. Dacă mergem în 'Şampions Lig', să vedem. (n.r. rămâi la Farul încă un an?) Dacă aşa am promis, o să vedem, nu ştiu. Dacă o să am o ofertă de nerefuzat… nu ştiu. O să mă gândesc. Eu vreau să rămân”, a declarat Denis Alibec, pentru Fanatik.

În sezonul viitor, Gică Hagi ţinteşte un obiectiv extrem de ambiţios, grupele Champions League, iar plecarea golgheterului echipei ar putea fi o lovitură grea pentru Farul.

  • 31 de meciuri, 14 goluri şi opt pase decisive a însumat Alibec în acest sezon
  • 900.000 de euro este cota sa de transfer, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare