Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipoteză şocantă în cazul lui Andre Duarte! De la ce ar fi putut pleca, de fapt, scandalul: ”La cât amatorism am văzut în România, există orice variantă” | EXCLUSIV

Ipoteză şocantă în cazul lui Andre Duarte! De la ce ar fi putut pleca, de fapt, scandalul: ”La cât amatorism am văzut în România, există orice variantă” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Aflat în plin scandal cu U Craiova 1948, pe seama contractului său, Andre Duarte (25 de ani) a fost subiect de discuţie în studioul Orange Sport, în urma partidei dintre olteni şi FC Voluntari. Nicolae Dică (43 de ani) a lansat o ipoteză şocantă în privinţa posibilului motiv pentru care a început scanda

Andre Duarte a fost integralist la U Craiova 1948 în acest sezon, fiind unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, dar ar fi aproape de plecare după un singur an petrecut în Bănie.

Lusitanul, care ar fi dorit şi de FCSB, este convins că înţelegerea sa cu clubul expiră în această vară, însă Adrian Mititelu susţine că fundaşul mai are un an de contract.

”Poate nu ştie ce a semnat”

În acest context, un scandal uriaş s-a iscat în Bănie, în jurul posibilei plecări pe gratis a lui Duarte. Craiova ar fi dispusă să renunţe la el, dar doar pentru o sumă de transfer, în timp ce jucătorul are pretenţii de a fi lăsat liber.

În direct la Orange Sport, Nicolae Dică a lansat o ipoteză şocantă în privinţa jucătorului portughez, anume că acesta nu ar şti de fapt ce contract a semnat, motiv pentu care s-ar fi declanşat acest haos.

Dan Udrea şi Constantin Zotta l-au contrazit pe fostul antrenor al FCSB, iar moderatorul a venit cu propria sa versiune, anume că poate că cei de la Craiova au introdus eronat clauza în contract.

Ipoteză şocantă în cazul lui Andre Duarte

Udrea: Să zicem că tu tu duci şi semnezi cu un club în afară.

Dică: Da.

Udrea: Şi ştii că ai contract până în vara asta. Aşa ştii tu.

Dică: Poate nu ştie bine.

Udrea: Cine nu ştie bine?

Dică: Jucătorul.

Udrea: Păi, cum nu ştie bine, nu ştie ce semnează?

Dică: Păi, nu...

Udrea: Şi te trezeşti, de fapt, când tu ştii că eşti liber că vine clubul şi zice <<nu, tu ai până în 2024>>. Tu zici <<clubul ăsta m-a ridicat, m-a făcut...>> sau zici <<stai, bă, puţin, eu nu am semnat până în 2024>>?

Dică: Poate jucătorul nu ştie ce a semnat.

Udrea: Păi, cred că s-ar putea să nu ştie din două motive. Unul, să nu se fi uitat, doi, chiar să nu ştie ce a semnat.

Zotta: Eu, unul, nu cred.

Udrea: În ce sens?

Zotta: În sensul că orice jucător care îţi vine din Portugalia, Spania, de undeva de afară, vine cu un impresar.

Dică: 100% a venit cu impresarul.

Zotta: Vine cu un impresar şi rolul impresarului e să analizeze contractul şi să...

Udrea: Mai există o variantă aici, că m-am interesat şi eu pe acest caz, mai există o variantă. De ceva timp, de foarte curând, FIFA sau UEFA a băgat o clauză specială. Când faci contracte la jucători, gen semnezi pe o perioadă, cu opţiune încă un sezon. Acea opţiune, ca să fie valabilă, trebuie să aibă un salariu cu 20% mai mare. E posibil unele cluburi să facă opţiunea fără a avea procentul în plus şi atunci ele devin nule. E posibilă asta.

Dică: Nu are cum, nu eşti nebun, au şi ei juriştii lor, care ştiu.

Zotta: Nu are cum aşa ceva.

Udrea: Nu spun că e asta, dar spun că lumă în calcul orice variantă. În România, la cât amatorism am văzut, există orice variantă.

Afla mai multe despre: andre duarte 

viewscnt
Articole similare