Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin, impresionat de galeria unei echipe din Superligă. ”În România nu am mai văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

Andrei Vochin, impresionat de galeria unei echipe din Superligă. ”În România nu am mai văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin a vorbit la superlativ despre galeria Univeristăţii Cluj din finala Cupei României, pierdută contra lui Sepsi la penalty-uri.

Cei aproximativ 8000 de fani ai Universităţii au luat dominat pe tot parcursul partidei fondul sonor şi şi-au încurajat echipa din primul până în ultimul minut, fapt ce i-a atras atenţia oficialului FRF.

Andrei Vochin, impresionat de galeria unei echipe din Superliga. ”În România nu am mai văzut aşa ceva

”A fost o finală superbă. De 10 ani de când sunt la federaţie cred că este cea mai frumoasă finală pe care am văzut-o la nivel de atmosferă. Ce a fost acolo este incredibil. Sepsi a avut galerie mare, dar ce au putut să facă suporterii Universităţii Cluj... Nu îmi amintesc să fi văzut o asemenea galerie care să cânte două ore şi ceva încontinuu.

S-au oprit săracii doar în reprizele de prelungire. Este incredibil cum s-au putut manifesta. Doar Rapidul se apropie la cântat. Stadionul e superb acolo (n.r. la Sibiu). În proporţie de 80% era acoperit de suporteri ai Universităţii Cluj. În România nu am mai văzut aşa ceva”, a spus Andrei Vochin în cadrul emisiunii Sport Report.

VIDEO cu galeria ”Şepcilor Roşii”

Afla mai multe despre: andrei vochinuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare