Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vochin, şocat de finalul meciului U Craiova 1948 - FC Voluntari: ”Nu bănuia nimeni”. Concluzie dură pentru olteni: ”Spune mult de valoarea lor” | EXCLUSIV

Vochin, şocat de finalul meciului U Craiova 1948 - FC Voluntari: ”Nu bănuia nimeni”. Concluzie dură pentru olteni: ”Spune mult de valoarea lor” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

U Craiova 1948 a obţinut cu mari bătăi de cap calificarea în ”finala” barajului pentru cupele europene, după ce a remizat cu FC Voluntari, scor 3-3, deşi a condus cu 3-0, şi s-a impus de abia la loviturile de departajare.

După puţin peste o oră de joc din duelul dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari, părea că oltenii se îndreaptă fără probleme către meciul decisiv pentru Conference League.

În minutul 63, Chiţu punctase pentru 3-0, iar, după încă 15 minute, echiupa pregătită de Nicolo Napoli încă avea un avantaj de trei goluri, dar dezastrul avea să se întâmple.

”Nu bănuia nimeni”

Au urmat trei goluri ale ilfovenilor, ultimul în minutul 90+7, când echipa se afla în inferioritate numerică, care au relansat partida şi lupta pentru calificare.

În cele din urmă, egalarea lui FC Voluntari nu a contat, pentru că echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a fost învinsă la loviturile de departajare, după ratările lui Armaş şi Paz.

Invitat în studioul Orange Sport în urma meciului, Andrei Vochin a recunoscut că finalul celor 90 de minute la şocat şi că nu se aştepta la un astfel de deznodământ.

Totuţi, oficialul FRF a punctat că şi ultimul meci dintre cele două a fost unul nebun: oltenii au condus cu 2-0 şi 3-1, dar partida s-a încheiat cu scorul de 3-3.

Vochin, şocat de finalul meciului U Craiova 1948 - FC Voluntari

Se întâmplă foarte rar aşa ceva, dar la Craiova cu Volunatri se întâmplă des. La meciul ăsta a fost diferit, la meciul din campionat, Voluntari chiar a jucat fotbal, atunci ce a urmat, după 3-1, a fost corect. Acum, nu bănuia nimeni la 3-0 ce se întâmplă, la cum juca Voluntari.

Cred că cu CSU (n.r. ar fi mai bine pentru Craiova să joace), că joacă pe teren propriu. E un derby în adevărat sens al cuvântului, într-un astfel de meci, rezultatul e foarte greu de prevăzut”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Constantin Zotta, de asemenea prezentat în platou, a notat că jucătorii olteni sunt de învinuit, în mare parte, pentru sperietura pe care au tras-o.

Asta spune mult de valoarea echipei. La faza la care s-a înscris al treilea gol, au fost greşeli în lanţ”, a adăugat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare