Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitrea şi Vătăjelu, la un pas de o echipă de tradiţie din Superligă! Mutări surprinzătoare, după ce Universitatea Craiova i-a anunţat că nu îi mai doreşte

Mitrea şi Vătăjelu, la un pas de o echipă de tradiţie din Superligă! Mutări surprinzătoare, după ce Universitatea Craiova i-a anunţat că nu îi mai doreşte
Comentarii

Bogdan Mitrea (35 de ani) şi Bogdan Vătăjelu (30 de ani) ar fi pe lista neagră a Universităţii Craiova, iar o echipă de tradiţie din Superligă le-ar oferi o cale de scăpare din Bănie. Cei doi ar fi la un pas de transfer.

După un nou sezon dezamăgitor, Universitatea Craiova ar fi decis că a venit momentul pentru o reconstrucţie, iar mai mulţi jucători ar fi fost trecuţi pe lista neagră, printre care Bogdan Mitrea şi Bogdan Vătăjelu.

Fundaşul central a fost adus de la Sepsi în vară, când oltenii aveau mari nevoie de întăriri în centrul defensivei, dar mutarea s-a dovedit a fi un pas prea mare pentru jucătorul care va împlini 36 de ani în septembrie.

Urmează o reconstrucţie în Bănie

Mitrea a prins doar patru meciuri în 2023, fiind preferaţi Gojko Zajkov şi Raul Silva de către Eugen Neagoe, şi are şanse minime să mai continue în Bănie şi de la anul.

De cealaltă parte, Bogdan Vătăjelu a profitat de accidentarea lui Nicuşor Bancu şi i-a preluat locul în flancul stâng al apărării imediat după accidentare, dar totul s-a schimbat după venirea lui Eugen Neagoe.

Nou-venitul Basilio Ndong a devenit prima opţiune în partea stângă a defensivei, în absenţa căpitanului, în timp ce Ştefan Vlădoiu a fost readus de la U Cluj, pentru a evolua în flancul drept.

Aşadar, niciunul dintre cei doi nu îşi mai găseşte locul în Bănie, însă, potrivit Fanatik, U Cluj ar fi dornică să le ofere acestora o cale de scăpare.

Mitrea şi Vătăjelu, la un pas de U Cluj

”Şepcile roşii” i-au adus deja pe Ovidiu Bic, Dan Nistor şi Ivan Martic din Bănie, pe lângă Ştefan Vlădoiu, care a revenit între timp la Craiova, şi i-ar dori şi pe cei doi jucători de pe lista neagră a clubului.

Vătăjelu va rămâne liber de contract în această vară, iar Universitatea Craiova nu ar fi interesată să îi activeze clauza de prelungire, în timp ce Mitrea mai are un an din înţelegerea sa, dar ar fi lăsat să plece, de asemenea, pe gratis în Ardeal.

Conform sursei citate, cele două mutări ar fi la un pas de a fi rezolvate, mai ales că relaţiile dintre cele două cluburi sunt foarte bune.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare