Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Băluţă poate reveni în Superligă după cinci ani petrecuţi în străinătate. Un club cu pretenţii a pus ochii pe fostul jucător al Slaviei Praga

Alexandru Băluţă poate reveni în Superligă după cinci ani petrecuţi în străinătate. Un club cu pretenţii a pus ochii pe fostul jucător al Slaviei Praga

Superliga

Comentarii

Alexandru Băluţă este aproape de revenirea în Superligă după cinci sezoane petrecute peste hotarele ţării.

În vârstă de 29 de ani, Alexandru Băluţă se află la final de contract cu Akademia Puskas, echipă la care activează din vara anului 2020. 

Băluţă, la un pas de revenirea la Universitatea Craiova

Conform Prosport.ro, negocierile dintre Băluţă şi clubul patronat de Mihai Rotaru sunt avansate. Aceeaşi sursă relateză că, în lupta pentru câştigarea titlului de campioană, finanţatorul alb-albaştrilor visează să-i reunească pe Ivan, Băluţă, Mitriţă şi Jovan Markovic.  În acest play-off, atacul Craiovei a strălucit. Gruparea din Bănie a avut a doua cea mai bună ofensivă ( 15 goluri). Doar campioana României, Farul a izbutit să marcheze mai mult. ( 20 de goluri).

Alexandru Băluţă a evoluat în Bănie timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, an în care a plecat la Slavia Praga în schimbul sumei de 2.300.000 de euro.

În tot acest timp, jucătorul Akademiei Puskas a adunat 141 de partide, a marcat 28 de goluri şi a livrat 16 pase decisive. Cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro, Băluţă a mai evoluat pentru Chindia, Farul şi Slovan Liberec. În acest sezon, Băluţă a marcat două goluri în 21 de partide.

Afla mai multe despre: băluţăcraiova 

viewscnt
Articole similare