Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halucinant! Un fotbalist de la Voluntari, eliminat în momentul în care ilfovenii se pregăteau să bată un penalty. Ce a putut să facă, chiar în faţa arbitrului

VIDEO | Halucinant! Un fotbalist de la Voluntari, eliminat în momentul în care ilfovenii se pregăteau să bată un penalty. Ce a putut să facă, chiar în faţa arbitrului

FC Voluntari

Comentarii

Naser Aliji (29 de ani) a fost eliminat incredibil pe finalul meciului dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari, chiar în momentul în care ilfovenii se pregăteau să execute un penalty. Albanezul a făcut un gest halucinant, chiar în faţa centralului Horaţiu Feşnic.

Aliji, eliminat în momentul în care ilfovenii se pregăteau să bată un penalty

Duelul dintre FC Voluntari şi U Craiova 1948, din ”semifinala” barajului pentru cupele europene, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai nebune meciuri din acest sezon al Superligii.

Oltenii conduceau cu 3-0 în minutul 77, dar au ajuns să fie egalaţi de echipa pregătită de Liviu Ciobotariu, deşi ilfovenii jucau în inferioritate numerică chiar de dinainte de a marca pentru 3-2.

Danny Henriques a comis un penalty incredibil în minutul 82, însă, înainte ca Sigurjonsson să transforme, Naser Aliji a fost eliminat, după ce a încasat al doilea cartonaş galben.

Chiar sub privirile lui Horaţiu Feşnic, jucătorul albanez l-a împins pe Bauza, care făcea eforturi să ”bătătorească” punctul cu var şi a îl încurca pe executantul de la 11 metri.

În cele din urmă, Voluntari a reuşit să egaleze chiar şi în inferioritate numerică, dar a pierdut meciul la loviturile de departajare.

Nu se poate şti ce desfăşurare ar fi avut partida dacă Aliji nu făcea acest gest complet nenecesar.

În meciul decisiv, U Craiova 1948 o va înfrunta pe una dintre CFR Cluj şi rivala locală, Universitatea.

Afla mai multe despre: naser aliji 

viewscnt
Articole similare