Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să se afişeze Mititelu la Craiova - Voluntari! Toată lumea a rămas mască: ”Chiar sunt curios cât a costat. E ceva aparte” | VIDEO EXCLUSIV

Cum a putut să se afişeze Mititelu la Craiova - Voluntari! Toată lumea a rămas mască: ”Chiar sunt curios cât a costat. E ceva aparte” | VIDEO EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a fost prezent în tribune pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari, câştigat de echipa sa la loviturile de departajare. Ţinuta patronului clubului oltean a atras toate privirile şi a fost comentată în studioul Orange Sport, în urma fluierului final.

U Craiova 1948 a fost la un pas de a se face complet de râs împotriva lui FC Voluntari, după ce a irosit un avantaj de trei goluri împotriva formaţiei pregătite de Liviu Ciobotariu.

Scorul era 3-0 în minutul 77, dar reuşitele lui Aliji, Sigurjonsson şi Dumiter i-au readus pe ilfoveni în joc, chiar dacă aceştia evoluau în inferioritate numerică chiar de dinainte de a marca pentru 3-2.

În cele din urmă, oltenii tot au reuşit să se impună, dar au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a o face, iar prestaţia lor rămâne una neîncurajatoare, în contextul în care urmează un meci şi mai important ca acesta.

”O fi scumpă? E ceva aparte”

Adrian Mititelu a fost prezent în tribune pentru prima dată după dezastrul de la Sfântu Gheorghe şi a trăit la intensitate maximă partida echipei sale, la fel ca de obicei.

Patronul lui U Craiova 1948 a lăsat pe toată lumea mască cu ţinuta sa, purtând o geacă albastră, cu aspect de piele de şarpe.

În direct la Orange Sport, moderatorul Dan Udrea a remarcat vestimentaţia lui Mititelu şi a recunoscut că este curios ce sumă a plătit omul de afaceri pentru acea geacă.

Constantin Zotta a glumit că ţinuta este una de play-off, în timp ce Andrei Vochin a punctat că Adrian Mititelu poartă, chiar şi când are o geacă de piele pe el, culorile echipei sale.

Cum a putut să se afişeze Mititelu la Craiova - Voluntari

Udrea: Arătăm imaginile cu Adrian Mititelu, nu modul în care se manifestă şi aşa, ci, totuşi, ţinuta lui, că e... e ceva aparte. Nu poţi să nu... o fi scumpă?

Zotta: E de play-off.

Udrea: (n.r. râde) Ce play-off? Aş fi curios cât a costat geaca aia.

Zotta: Noi ştim cât a costat transferul lui Compagno, aşa că...

Udrea: Nu, nu, nu mă îndoiesc că are bani, are bani, dar cât o fi costat, chiar sunt curios totuşi.

Zotta: Îi stă bine, nu e suplu, nu e gras.

Vochin: E albastru, e culoarea echipei.

Udrea: Albastru mai închis, aşa...

Vochin: Lucioasă...

Udrea: E într-un fel, da...

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare