Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică îl critică pe fotbalistul aflat în conflict cu Adrian Mititelu. ”Nu îi înţeleg pe aceşti jucători. Clubul te ajută. De ce să nu ţii cont şi de asta?” | EXCLUSIV

Nicolae Dică îl critică pe fotbalistul aflat în conflict cu Adrian Mititelu. ”Nu îi înţeleg pe aceşti jucători. Clubul te ajută. De ce să nu ţii cont şi de asta?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a avut un discurs dur la adresa lui Andre Duarte, fotbalist ce a se află într-o dispută cu Adrian Mititelu.

Portughezul a ameninţat că se lasă de fotbal în iarna acestui an, dacă nu este lăsat să plece de la gruparea din Bănie. Recent, Mititelu l-a contrazis pe Duarte, susţinând că înţelegerea lusitanului expiră la finele sezonului următor, nu în vara acestui an cum a declarat portughezul. 

Duarte a criticat conducerea clubului pe o reţea de socializare, după ce oficialii clubului din Bănie i-au făcut public contractul.

Nicolae Dică îl critică pe fotbalistul aflat în conflict cu Adrian Mititelu. ”Nu îi înţeleg pe aceşti jucători. Clubul te ajută. De ce să nu ţii cont şi de asta?”

”Îmi plac cei doi fundaşi centrali ai Craiovei ( n.r. Duarte şi Henriques). I-au nimerit foarte mai bine, mai ales Duarte este unul dintre cei mai buni fundaşi din România.

( n.r. Duarte este într-o dispută cu clubul, suţine că ar trebui să fie liber de contract) Nu îi înţeleg pe aceşti jucători. Vii la un club, că e din România, că e din altă parte.

Te ajută clubul. Reuşeşti să te duci mai sus, poate mai ai şi nişte oferte. De ce să nu ţii cont şi de lucrul acesta? Că acest club te-a plătit la timp şi ţi-a oferit condiţii bune”, a spus Nicolae Dică în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport.

În vârstă de 25 de ani, Andre Duarte joacă pentru FC U Craiova din vara anului trecut. Portughezul, cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro a evoluat în 43 de meciuri în toate competiţiile în acest sezon.

Afla mai multe despre: fc u craiovanicolae dică 

viewscnt
Articole similare