Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu a plecat cu scandal, dar şi-a ”îndrumat toţi prietenii să joace la pariuri că bate FCSB”. Dezvăluire incredibilă: ”Un preot mi-a spus”

Leo Strizu a plecat cu scandal, dar şi-a ”îndrumat toţi prietenii să joace la pariuri că bate FCSB”. Dezvăluire incredibilă: ”Un preot mi-a spus”

FCSB

Comentarii

Leo Strizu (55 de ani) a avut o nouă reacţie cu privire la duelul dintre FCSB şi Farul, în urma căruia constănţenii au devenit campionii României.

FCSB a pierdut un nou titlu în România, de această dată în faţa Farului Constanţa.

Deşi au condus-o pe Farul cu 2-0 după nici 20 de minute din joc, la final, bucureştenii au fost învinşi cu 2-3, rezultat la care au pierdut un nou titlu în Superligă.

Leo Strizu a plecat cu scandal, dar şi-a ”îndrumat toţi prietenii să joace la pariuri că bate FCSB”. Dezvăluirea incredibilă a tehnicianului

La scurt timp după meciul de la Ovidiu, Leo Strizu, fostul antrenor al bucureştenilor, a lăudat performanţa lui Gică Hagi, dar a reacţionat acid la adresa FCSB-ului, echipă de la care a plecat cu scandal.

La câteva zile distanţă, Leo Strizu a revenit cu o dezvăluire incredibilă, în care a afirmat că un preot i-ar fi dat semne divine pentru ca FCSB să câştige în sfârşit titlul.

Tehnicianul a ascultat acest sfat şi şi-ar fi îndemndat apropiaţii să parieze pe victoria celor de la FCSB în meciul cu Farul, dar pronosticul s-a dovedit, în cele din urmă, greşit.

Farul a sărbătorit câştigarea titlului, în timp ce la FCSB este dezamăgire profundă şi planează incertitudinea.

"N-aş fi crezut că se poate întorce rezultatul. Înainte de joc, sâmbătă, am fost invitat la hramul unei biserici. A fost o slujbă, după care am stat la masă şi am discutat. O mare parte din invitaţi, din preoţi, se pricepeau la fotbal. 3-4 dintre ei chiar ţineau cu FCSB.

Stând de vorbă, m-au întrebat ce cred, dacă avem şanse să câştigăm campionatul. Le-am zis că sunt şanse egale, dar unul dintre preoţi vine şi îmi spune: 'Să ştiţi, domnule Strizu, că Dumnezeu ne-a deschis drumul spre campionat'.

Nu am înţeles despre ce e vorba şi întreb cum. Mi-a zis că sunt unele semne, primul fiind că nu joacă Alibec. Al doilea semn, problemele de accidentări de la Farul. Au mai încercat să-mi spună ei că în săptămâna meciului au fost jucătorii de la FCSB la unele mănăstiri. 

Le-am spus că şi eu sunt credincios, dar totuşi aş pune pe primul loc polii de putere. Unul care se pricepe foarte, foarte bine la fotbal şi altul care dicteză. Nu ştiam dacă aceste semne vor concretiza victoria FCSB-ului.

Când am văzut că e 2-0, am zis că părintele e vizionar. A trecut meciul, oră târzie, mă sună: 'Domnul Strizu, ce dreptate aţi avut!'.

Dar şi eu mi-am îndrumat toţi prietenii care joacă la pariuri să pună 95% că bate Steaua (n.r. FCSB), dar eu luând o parte din ce mi-a spus preotul", a declarat Leo Strizu, conform Prosport.

Leo Strizu a fost antrenor la FCSB timp de trei luni (30 noiembrie 2022 - 2 martie 2023), când a fost instalat după plecarea lui Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsbleo strizusuperliga 

viewscnt
Articole similare