Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea şi-a ales adversara de la baraj: ”Vreau să jucăm cu CSU, să fie stadionul plin” | VIDEO

George Ganea şi-a ales adversara de la baraj: ”Vreau să jucăm cu CSU, să fie stadionul plin” | VIDEO

FC U Craiova

Comentarii

Prezent la flash-interviu în urma victoriei cu Voluntari, în care a marcat penalty-ul decisiv, George Ganea (24 de ani) a dezvăluit că îşi doreşte ca U Craiova 1948 să o înfrunte pe rivala din oraş în ”finala” barajului, pentru ca spectacolul să fie cât mai mare.

Jucătorilor lui U Craiova 1948 le-a trecut glonţul pe lângă ureche în ”semifinala” barajului pentru cupele europene, cu FC Voluntari, după ce au irosit un avantaj de trei goluri, dar au reuşit să se impună la loviturile de departajare.

Oltenii au fost egalaţi în minutul 90+7, în urma unui corner, deşi FC Voluntari evolua în inferioritate numerică din momentul în care a primit penalty-ul transformat de Sigurjonsson.

”Îmi doresc să jucăm cu CSU”

Aşadar, U Craiova 1948 o va înfrunta pe una dintre CFR Cluj şi rivala din oraş în meciul decisiv, iar George Ganea a dezvăluit că şi-ar dori ca echipa sa să se dueleze cu cea a lui Mihai Rotaru.

Prezent la flash-interviu în urma victoriei cu Voluntari, în care a marcat penalty-ul decisiv, chiar de ziua sa de naştere, atacantul a afirmat că vrea să o înfrunte pe Universitatea Craiova pentru ca spectacolul să fie cât mai mare.

George Ganea şi-a ales adversara de la baraj

Pot să zic că mi-am făcut un cadou frumos, victoria asta, alături de băieţi, a fost frumoasă, muncită, aşa cum ne place nouă la Craiova, să trăim viaţa la maxim, am avut 3-0 şi ne-au egalat.

Până la urmă, e mai bine că am putut să trecem mai departe. (n.r. dedici acest gol cuiva?) Soţiei mele şi fetei mele, care s-a născut acum 20 de zile, pentru ele e golul ăsta (n.r. penalty-ul decisiv).

(n.r. nu credea nimeni că mai poate reveni Voluntari) Aşa am păţit cu ei şi în play-out, am condus şi ne-au egalat. Ce pot să spun... nu ştiu ce s-a întâmplat, cred că ne-am relaxat.

(n.r. cu cine ţi-ai dori să joci la baraj?) Cu CSU, ca să fie stadionul plin şi să fie atmosfera frumoasă. Dar şi CFR este o echipă bună şi cred că o să iasă un meci foarte frumos.

(n.r. îi faceţi un cadou lui Nicolo Napoli la ultimul meci?) Vă daţi seama că ne dorim foarte mult lucrul acesta, să intrăm în cupele europene”, a declarat George Ganea, după victoria cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: george ganea 

viewscnt
Alte articole
Articole similare