Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciobotariu pleacă de la Voluntari, dar nu este singurul. Un jucător de bază şi-a luat rămas bun de la colegi după meciul cu U Craiova 1948: ”A spus că este ultimul lui meci”

Ciobotariu pleacă de la Voluntari, dar nu este singurul. Un jucător de bază şi-a luat rămas bun de la colegi după meciul cu U Craiova 1948: ”A spus că este ultimul lui meci”

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu a tras concluziile la finalul partidei nebune pierdută de FC Voluntari pe terenul lui U Craiova.

Fostul component al ”Generaţiei de Aur”  a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru atitudinea pe care au arătat-o după primirea golului trei. De asemenea, Ciobotariu a dezvăluit că Mihai Popa, portarul naţionalei de tineret a României şi-a luat rămas bun de la colegi după finalul meciului.

Tehnicianul ilfovenilor a declarat că se gândeşte serios să plece de la Voluntari, menţionând că are câteva oferte de peste hotare.

Un fotbalist de la Voluntari şi-a luat adio de la coechipieri după meciul nebun cu U Craiova 1948: ”A spus că este ultimul lui meci”

”Un joc spectaculos, plăcut pentru spectatori, telespectatori dar nerecomandat cardiacilor. Am început slab jocul. Am discutat cu jucătorii la vestiar. Am încasat trei goluri care puteau fi evitate, după care aş vrea să îmi felicit jucătorii pentru atitudine.

În momentul în care întorci rezultatul de la 0-3, te poţi declara mulţumit de jucătorii tăi. Puteam câştiga acest joc, dacă eram inspiraţi. Felicit FC U Craiova. Au avut posesie, atacuri poziţionale foarte bune... Este greu să digeri o asemenea înfrângere. Mă bucur că jucătorii au avut mentalitate, că au crezut în şansa lor după care la penalty-uri... toate lumea spune că este loterie şi aşa este. Doar cine nu bate nu ratează.

(n.r. despre greşelile lui Mihai Popa) Au fost erori în lanţ. Nu putem da vina pe un jucător. Mihai a avut o zi mai slabă. A venit în vestiar, şi-a luat la revedere de la jucători. Mai greşeşte. Toţi greşim. A spus că este ultimul meci al lui, nu mi-a spus unde pleacă. Este un portar de viitor.

(n.r. despre eliminarea lui Aliji) N-am fost atent pentru că eram în febra jocului. O greşeală copilărească... Dacă rămâneam în 11, poate nu era atât de dominaţi. Am avut şi şansă în multe momente, dar aşa este la fotbal.

(n.r. dacă rămâne Ciobotariu la FC Voluntari) Trebuie să mă liniştesc după jocul ăsta. Nu ştiu, o să văd. O să mă liniştesc, dar după voi lua o decizie. Mă gândesc şi la o schimbare. Am şi câteva oferte din afară. O să mă gândesc în aceste două zile”, a declarat Liviu Ciobotariu după finalul meciului.

Conform Tuttosport, Torino ar fi echipa alături de care cel mai probabil Mihai Popa îşi va continua continua cariera. În vârstă de 22 de ani, fostul jucător al Rapidului este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc voluntariu 

viewscnt
Articole similare