Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou gol de cascadorii râsului în România. Cum s-a deschis scorul în meciul U Craiova 1948 - FC Voluntari

VIDEO | Un nou gol de cascadorii râsului în România. Cum s-a deschis scorul în meciul U Craiova 1948 - FC Voluntari

Fotbal intern

Comentarii

Scorul meciului dintre U Craiova 1948 şi FC Voluntari, din primul baraj pentru accederea în preliminariile Conference League, a fost deschis în urma unei erori majore ce a avut loc în defensiva ilfovenilor de care a profitat marcatorul Chiţu (32 de ani).

VIDEO | Cum s-a deschis scorul în meciul U Craiova 1948 - FC Voluntari. Portarul Mihai Popa, implicat

U Craiova 1948 şi FC Voluntari s-au întâlnit în primul baraj pentru accederea în preliminariile Conference League.

Câştigătoarea acestuia se va duela cu locul 3 din play-off, care poate fi CFR Cluj sau Universitatea Craiova, iar în urma acestui nou meci se va decide şi ultima reprezentantă a României în cupele europene.

Astfel, la meciul care are loc pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, trupa lui Nicolo Napoli pornea favorită, având tot lotul la dispoziţie şi avantajul terenului propriu.

Prin urmare, U Craiova 1948 a dominat prima partea a meciului şi a reuşit să materializeze acest lucru şi pe tabela de marcaj.

Aurelian Chiţu a fost cel care a deschis scorul, în minutul 36, după o imensă eroare în apărarea Voluntariului, între fundaşul Patricio Matricardi şi portarul Mihai Popa, care va pleca în Serie A, la AC Torino.

Bauza a găsit pasa ideală pe culoar pentru Chiţu, care i-a pedepsit pe ilfoveni pentru această eroare defensivă.

Oaspeţii s-au legat şi de o posibilă poziţie de offside la atacantul Craiovei, dar reluările ulterioare au dovedit că jucătorul se afla în poziţie regulamentară de joc.

În cele din urmă, la cabine s-a intrat cu U Craiova 1948 având avantaj minim pe tabelă, dar meritat după cum a decurs jocul.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 voluntarisuperligaconference league 

viewscnt
Articole similare