Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popa, pregătit de provocarea carierei: ”E un pas foarte mare să ajung de la Voluntari în Serie A” | VIDEO

Mihai Popa, pregătit de provocarea carierei: ”E un pas foarte mare să ajung de la Voluntari în Serie A” | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Popa (22 de ani) a tras concluziile după victoria celor de la FC Voluntari cu FC Botoşani şi a vorbit despre viitoarea sa provocare din carieră, Serie A.

FC Voluntari s-a impus cu FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a opta din play-off-ul Superligii. Cu această victori, ilfovenii şi-au asigurat prezenţa în barajul pentru Conference League.

Mihai Popa, pregătit de provocarea carierei: ”E un pas foarte mare să ajung de la Voluntari în Serie A” | VIDEO

Portarul Mihai Popa a fost lăsat de Liviu Ciobotariu pe bancă pentru acest meci, dar la final a comentat prestaţia echipei ilfovene şi a vorbit despre viitorul său în carieră.

Portarul în vârstă de 22 de ani se află la final de contract cu Voluntari şi va ajunge în vară în Serie A, acolo unde se va alătura celor de la AC Torino.

Popa consideră că se simte pregătit să facă un asemenea pas în carieră, după ce a fost titular în ultimii doi ani la Voluntari şi a avut evoluţii foarte apreciate.

”Ăsta e obiectivul nostru, să jucăm barajul cu U Craiova 1948 şi sperăm să câştigăm. Obiectivul meu e să îmi fac treaba aici până la sfârşitul sezonului. Singurul lucru pe care pot să îl spun este că la finalul sezonului contractul meu se va termina.

Pentru orice jucător din campionatul românesc ar fi un vis împlinit să ajungă în Serie A. Eu cred că sunt pregătit, am jucat două sezoane meci de meci la Voluntari. Am făcut-o destul de bine şi cred că sunt pregătit.

Am vorbit puţin cu Damaşcan. E destul de veridică, sunt discuţii, mai multe nu pot să spun. Portarul meu preferat este Oblak, nu greşeşte, e un portar sigur.

E un pas foarte mare să ajung de la Voluntari în Serie A, la o echipă de top, pot să zic că e top 10”, a declarat Popa, după meci.

De-a lungul carierei, Mihai Popa a mai evoluat pentru Academia Hagi, Farul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Astra Giurgiu.

În acest sezon a bifat 36 de meiciuri la Voluntari, primind 40 de goluri, iar în 13 partide a menţinut poarta intactă.

Popa este cotat la 1 milion de euro, conform site-urilor de specialitate. Torino ocupă locul 11 în clasamentul din Serie A în prezent.

Afla mai multe despre: mihai popavoluntariserie a 

viewscnt
Articole similare