Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Balotelli, subiect de contre în direct, la TV: ”O să stea numai prin baruri!” vs. ”20 de goluri marchează la Rapid” | EXCLUSIV

Mario Balotelli, subiect de contre în direct, la TV:  ”O să stea numai prin baruri!” vs. ”20 de goluri marchează la Rapid” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Zvonurile privind posibila venire a lui Mario Balotelli (32 de ani) la Rapid a împărţit lumea fotbalului românesc în două tabere.

Unii cred că pentru Rapid, dar şi pentru fotbalul românesc, ar fi o adevărată lovitură de imagine. În plus, ar aduce un plus de valoare echipei lui Adrian Mutu, deoarece italianul nu şi-a pierdut simţul porţii.

De partea cealaltă, există persoane care susţin că Mario Balotelli ar veni în România doar pentru distracţie: bani, petreceri, femei frumoase şi prea puţin fotbal.

Viorel Moldovan, sceptic în privinţa lui Mario Balotelli: ”Fac pariu cu voi că n-ar da 20 de goluri”

Fostul mare internaţional Viorel Moldovan este în tabăra scepticilor. Consideră că Mario Balotelli este un jucător consumat, iar Rapidul nu are nevoie de un asemenea jucător. În schimb, giuleştenii ar trebui să se concentreze asupra unor jucători care să simtă cu adevărat spiritul Rapidului.

De partea cealaltă, Basarab Panduru este de părere că Mario Balotelli va marca cel puţin 20 de goluri pentru Rapid, dacă s-ar transfera, deoarece nu şi-a pierdut calitatea de altă dată.

  • În cariera sa, Mario Balotelli a evoluat pentru Lumezzane, Inter Milano, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Brescia, Monza, Adana Demirspor şi Sion.

Viorel Moldovan: ”Va sta numai în baruri!”

Iată cum a decurs dialogul dintre Dan Udrea, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan, în studiourile Orange Sport:

Dan Udrea: ”Pandi, câte goluri crezi că ar da Balotelli, dacă ar veni la Rapid?”.

Basarab Panduru: ”I-am zis lui Vio! 20 de goluri”.

Dan Udrea: ”Şi nu ar fi bine?”.

Basarab Panduru: ”Păi, eu aşa cred!”.

Viorel Moldovan: ”Ar fi bine, dar eu nu cred”.

Dan Udrea: ”Dă Dugandzic 20 de goluri şi nu dă Balotelli 20 de goluri?

Viorel Moldovan: ”Nu are cum să dea Balotelli 20 de goluri niciodată. Fac pariu cu voi, acum, că dacă vine nu dă niciodată 20 de goluri”.

Basarab Panduru: ”Dacă vine şi stă numai prin baruri...”.

Viorel Moldovan: ”Păi, numai prin baruri o să stea. Stai liniştit. O să-i trebuiască scobitori să-şi pună la ochi, să-şi ţină pleoapele deschise”.

Basarab Panduru: ”Dacă joacă cât a jucat Dugandzic, sigur o să dea golurile astea”.

Viorel Moldovan: ”Poate aveţi dreptate. La ce nivel are campionatul nostru, poate vine şi se distrează”.

Afla mai multe despre: mario balotelliviorle moldovanbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare