Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am nevoie de altă provocare”. Antrenorul din play-out, dispus să plece la finalul sezonului: ”Acum suntem în postura de a juca barajul pentru Conference League”

”Am nevoie de altă provocare”. Antrenorul din play-out, dispus să plece la finalul sezonului: ”Acum suntem în postura de a juca barajul pentru Conference League”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în faţa grupării FC Botoşani. una care îi face pe ilfoveni siguri de disputarea barajului pentru Conference League.

FC Voluntari a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-0, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii.

Cele două goluri au fost marcate de Sigurjonsson ’23 şi Ricardinho ‘90+3.

Arbitrii Andrei Moroiţă, Bogdan Gheorghe şi Alexandru Vodă au intrat pe teren cu tricouri pe care era scris mesajul ”Fără discriminare de gen”.

Liviu Ciobotariu, cu o etapă înainte de finalul play-out-ului: ”Am nevoie de altă provocare. Acum suntem în postura de a juca barajul pentru Conference League”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a fost mulţumit de evoluţia echipei sale şi rezultatul înregistrat, unul care o duce pe FC Voluntari în situaţia de a disputa barajul de Conference League cu U Craiova 1948.

Totodată, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a precizat că este foarte posibil ca noul sezon să îl găsească la conducerea tehnică a unei alte echipe, fie din ţară, fie din străinătate.

”Am făcut un joc bun, am întâlnit o echipă bună, dar mă bucur că sunt la a treia victorie consecutivă şi că de două etape nu am mai primit gol. Avem această problemă a noastră, ratăm foarte mult, dar este important că ajungem acolo, să ne creăm aceste situaţii.

Îmi felicit jucătorii pentru victorie. Primul obiectiv al echipei a fost realizat. Acum suntem în postura de a juca barajul pentru Conference League, un pas important pentru noi. Echipa arată bine. Suntem la al 12-lea meci în care nu am pierdut.

Randamentul jucătorilor a fost unul consistent şi sunt mulţumit de evoluţia lor. Am avut şi o perioadă mai puţin bună la început de campionat cu cinci înfrângeri consecutive. Eu nu am uitat lucrul ăsta şi nici jucătorii. Am avut încredere în ei şi am fost ferm convins că putem să redresăm corabia.

Acum ne aşteaptă un meci important la Chindia. Vrem să încheiem acest play-out neînvinşi. Nu va fi uşor. Vom trata cu mare seriozitate acest joc pentru că ne interesează să nu pierdem în acest play-out. În funcţie de ce fac şi celelalte echipe, putem să terminăm şi pe primul loc. Dacă terminăm în faţa lui U Craiova 1948, putem să jucăm barajul acasă.

Îmi reproşez că cu mai multă atenţie puteam să jucăm în play-off şi sezonul ăsta. Am avut nişte meciuri pe care le-am pierdut pe teren propriu. Puteam să sperăm la mai mult. Îmi reproşez lucrul ăsta pentru că îmi doresc performanţă. Am avut multe trăiri, am trăit de la extaz la agonie şi invers, dar ăsta e fotbalul.

La finalul sezonului, contractul meu va expira, aşa că mă voi gândi, am posibilitatea să aleg poate o altă provocare. Nu ştiu dacă va fi din ţară sau din străinătate. Cred că am făcut lucruri bune la Voluntari cu jucătorii şi conducerea şi cred că am nevoie de altă provocare”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Cu această victorie, FC Voluntari este pe locul 2 în play-out, cu 33 de puncte, şi va juca barajul cu U Craiova 1948, a treia clasată. Liderul din play-out, Petrolul, nu are licenţă pentru cupele europene.

Afla mai multe despre: ciobotariuvoluntariconference league 

viewscnt
Articole similare