Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la CSA Steaua! Fiul lui Narcis Răducan este în probe la o echipă din Superligă şi este are şanse mari de a fi transferat

Încă o plecare de la CSA Steaua! Fiul lui Narcis Răducan este în probe la o echipă din Superligă şi este are şanse mari de a fi transferat

Steaua

Comentarii

Iustin (17 ani), fiul lui Narcis Răducan (48 de ani), este la un pas de despărţirea de CSA Steaua. La momentul actual, tânărul atacant se află în probe la o echipă din Superligă, cu care are şanse mari de a semna.

Deşi a încheiat sezonul pe locul secund în play-off, doar în urma lui Poli Iaşi, CSA Steaua va juca în Liga 2 şi în sezonul viitor, în contextul în care tot nu are drept de promovare.

Din pricina acestui aspect, mai mulţi fotbalist au decis să părăsească Ghencea, dezamăgiţi că nu pot face, de fapt, perfomanţă la CSA, din cauza unor factori care nu ţin de ei.

Încă o plecare de la CSA Steaua

Tsvetelin Chunchukov ar fi primul jucător de bază care a decis să îşi ”ia zborul” de la Steaua, în timp ce diverşi alţi coechipieri de ai săi ar fi pe picior de plecare.

Inclusiv antrenorul Daniel Opriţa ia în calcul să se despartă de CSA, la rândul său deranjat de faptul că s-a promis că echipa va avea drept de promovare.

Încă un fotbalist care va părăsi clubul este fiul lui Narcis Răducan, Iustin, care este deja în probe la Petrolul Ploieşti, formaţie cu care are şanse mari să semneze.

Atacantul de 17 ani a evoluat într-un amical pentru ”lupii galbeni”, împotriva lui CS Păuleşti, şi a reuşit deja să înscrie pentru prima dată în tricoul formaţiei de pe Ilie Oană.

Iustin Răducan, şanse mari să se transfere la Petrolul

În meciul de pregătire, Florin Pîrvu a testat mai mulţi jucători aduşi în probe, printre care se număra şi fotbalistul lui CSA Steaua.

Echipa Petrolului din amicalul cu CS Păuleşti:

Andrei Jercălău - Claudiu Zamfirescu (Ripensia Timişoara), Tudor Catargiu, Juan Pătraşcu, Alexandru Petre - Mihai Constantinescu, Alin Boţogan, Albert Dima, Mihnea Rădulescu - Iustin Răducan (CSA Steaua), Raul Bucur

Au mai evoluat: Mario Ciorăneanu, Andrei Giamănu, Cristian Bîrzan, Vlad Balea, Florin Chivu, Călin Piscan, Andrei Oancea (Petrosport Ploieşti), Vladimir Badea, Luca Tache (FC Voluntari), Sebastian Guiu, Toma şi Ştefan Stavrositu (FCSB, Unirea Constanţa).

Internaţional român de tineret, Iustin Răducanu a debutat la finalul sezonului trecut pentru CSA Steaua, dar a reuşit să strângă numai 106 minute în cele patru apariţii în tricoul ”militarilor”.

Afla mai multe despre: iustin răducan 

viewscnt
Articole similare