Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus - Milan | De ce să pariem pe ”rossoneri”

Juventus - Milan | De ce să pariem pe ”rossoneri”

Pariuri sportive

Comentarii

Mai a fost luna coşmarurilor pentru Juventus. Mai întâi a pierdut cu Sevilla în semifinalele Europa League, apoi a fost depunctată şi a coborât pe 7 în Serie A. Ultima lovitură a încasat-o la începutul săptămânii, când a fost umilită de Empoli. Dacă nu câştigă derby-ul cu Milan, Juve îşi ia adio de la calificarea în Champions League.

Juventus - Milan, duminică, 21:45, Orange Sport 3

”Bătrâna Doamnă” s-a ”îmbolnăvit” rău de tot în ultimele săptămâni. Toate obiectivele celor de la Juventus s-au evaporat unul după altul. Europa League a rămas un vis neîndeplinit, după golul încasat în prelungiri la Sevilla (1-2).

Planurile pentru sezonul următor din Champions League au fost date peste cap de cele 10 puncte pierdute la Comisii din cauza corupţiei. Înfrângerea cu 1-4 de la Empoli a fost bomboana de pe colivă pentru Juve, care a ajuns acum pe loc de Conference League.

La 5 puncte de poziţia a patra ocupată de Milan, dar şi cu Atalanta şi Roma deasupra ei, echipa lui Allegri mai are de doi bani speranţă că va juca, în toamnă, în ”liga bogaţilor”. Juve e lovită şi de problemele de lot. Pogba, Bonucci şi De Sciglio sunt indispnibili de mai mult timp, iar Vlahovic este incert.

Cu rana deschisă după eliminarea din semifinalele Champions League, Milan s-a trezit peste noapte între primele patru din Italia. Ajutată de depunctarea lui Juve, trupa lui Pioli e acum la mâna ei în lupta pentru locul 4.

O victorie în derby-ul de la Torino i-ar asigura matematic calificarea în grupele Champions League. Cu Leao şi Giroud în formă, după ce au marcat împreună de patru ori în poarta Sampdoriei (5-1), Milan poate da lovitura pe terenul lui Juve, acolo unde a câştigat o singură dată în ultimii 9 ani. 3.00 e cota la Betano pentru o victorie a campioanei Italiei.

Cotă uriaşă pentru un gol al lui Giroud

La 36 de ani, veteranul Giroud pare că a găsit elixirul tinereţii. A dat 11 goluri în acest sezon din Serie A. În doi ani la Milan, a marcat mai des cât în cei patru ani petrecuţi la Chelsea.

Giroud are şi cinci ”assist-uri” în campionat, performanţă pe care nu o mai reuşise de pe vremea când îmbrăca tricoul lui Arsenal. După tripla cu Sampdoria, francezul Milanului se simte mai în formă ca oricând. Cel mai probabil, va avea câteva ocazii şi la poarta lui Szczesny, iar cota pentru un gol marcat de Giroud merită luată în calcul. (3.40 la Betano)

Echipe probabile:

  • Juventus: Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cuadrado, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria; Milik
  • AC Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Thiaw, Hernandez; Tonali, Krunic; Messias, Diaz, Leao; Giroud

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare