Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan ar fi dorit de un club important din Europa! 3,5 milioane de euro, suma de transfer dorită de Mihai Rotaru pentru jucătorul său

Andrei Ivan ar fi dorit de un club important din Europa! 3,5 milioane de euro, suma de transfer dorită de Mihai Rotaru pentru jucătorul său
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) ar putea fi aproape de a doua despărţire de Universitatea Craiova. Starul formaţiei din Bănie ar fi dorit de Besiktas, iar Mihai Rotaru ar fi dispus să se despartă de acesta, dacă încasează suma de 3,5 milioane de euro.

Deşi actualul sezon a fost, din nou, unul ratat pentru Universitatea Craiova, din punct de vedere individual, Andrei Ivan a avut parte de una dintre cele mai bune stagiuni din cariera sa.

”Tricolorul” a însumat 42 de partide, 17 goluri şi patru pase decisive în acest sezon competiţional, fiind golgheterul echipei pregătite de Eugen Neagoe.

Andrei Ivan ar fi dorit de un club important din Europa

Prestaţiile jucătorului de 26 de ani ar fi fost destul de impresionante încât să atragă atenţia celor de la Besiktas, potrivit Prosport.

Formaţia aflată pe locul al treilea în Turcia, cu două meciuri rămase de jucate, ar urma să le facă oltenilor o ofertă pentru starul lor, iar Mihai Rotaru ar fi dispus să îl cedeze pe acesta.

Totuşi, patronul Universităţii nu ar renunţa la Ivan fără o sumă importantă de transfer. Conform sursei citate, 3,5 milioane de euro ar dori finanţatorul, pentru a îi da drumul lui Andrei Ivan.

Crescut în academia Craiovei, internaţionalul român nu a câştigat doar Cupa şi Supercupa României alături de formaţia din Bănie, ci şi Liga 2, în 2014, în momentul promovării.

  • 245 de apariţii, 64 de goluri şi 34 de pase decisive a strâns Andrei Ivan în tricoul Universităţii Craiova
  • 2,5 milioane de euro ar fi cota sa de transfer

Ivan, sincer despre sezonul Craiovei

În urma meciului cu Farul, şi Ivan a recunoscut că sezonul reuşit de echipa sa nu a fost cel mai strălucit.

Nu m-am bucurat la gol, pentru că am crezut că sunt în offside. Chiar îmi pare rău că nu am câştigat. Trebuie să câştigăm acum meciul cu Farul.

S-a vorbit foarte mult despre acel penalty din meciul cu FCSB, am şi greşit, nu pot să-mi explic cum am avut acea execuţie, dacă mai încerc de 100 de ori, nu o mai lovesc aşa, dar poate aşa a vrut Dumnezeu să ratez atunci şi să marchez cu CFR Cluj.

(n.r. Aţi ratat din nou foarte mult, la fel ca în meciul cu FCSB) Da, aşa suntem noi, suntem ca UNICEF, pe toţi îi ajutăm”, spunea Ivan, în urmă cu trei săptămâni.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare