Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Generaţia de Aur a dat lovitura în Liga I”. Florin Răducioiu, impresionat de munca depusă de Gică Hagi, Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău | EXCLUSIV

”Generaţia de Aur a dat lovitura în Liga I”.  Florin Răducioiu, impresionat de munca depusă de Gică Hagi, Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu a lăudat munca depusă, în actualul sezon, de Gică Hagi, Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău.

”Generaţia de Aur a dat lovitura în Liga I”.  Florin Răducioiu, impresionat de munca depusă de Gică Hagi, Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău  | EXCLUSIV 

Farul Constanţa este câştigătoarea titlului în România, în sezonul 2022/2023. Este a doua performanţă de acest fel din cariera de antrenor a lui Gică Hagi (58 de ani), după cea din anul 2017.

Anul acesta şi Dorinel Munteanu a dat lovitura la Oţelul Galaţi. Dorinel a făcut din nou istorie la Oţelul, ducând echipa din Liga 3 în Liga 1 în doi ani.

De asemenea, Ioan Ovidiu Sabău a dus-o pe U Cluj până în finala Cupei României, unde a fost învins la penalty de Sepsi. 

După toate aceste performanţe, Florin Răducioiu a ţinut să îşi laude foştii colegi din Generaţia de Aur: ”A fost un an frumos pentru ei”.

”Da, îmi pare rău de Neluţu pentru că a afost un an foarte frumos pentru foştii mei colegi. Mă refer la Hagi, care a câştigat campionatul, Dorinel Munteanu care aduce Galaţi după 2 ani şi mă aşteptam la cireasa de pe tort, să câştige Cupa. Au ceva băieţii ăştia! Sunt foarte mulţumit de generaţia noastră. Adevarati protagonisti cum au fost pe teren, sunt acum pe banca tehnică”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport. 

Lotul României de la CM 1994:

Florin Prunea, Daniel mogoşanu, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici, Ioan Lupescu, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu, Iulian Chiriţă, Florin Răducioiu, Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Tibor Selymeş, Gheorghe Mihali, Basarab Panduru, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Constantin Gâlcă, Corneliu Papură, Ovidiu Stângă, Marian Ivan, Ştefan Preda.

ULTIMA ORĂ | Farul a trimis oferta de transfer clubului din Serie A! Atacantul pe care Gică Hagi îl vrea lângă Alibec şi Mazilu: "Am făcut hârtie"

Afla mai multe despre: florin raducioiugeneratia de aurgica hagidorinel munteanuioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare